Belépek a Pårtba

Csatlakozz hozzĂĄnk, ha Te is azt szeretnĂ©d, hogy a lakĂłhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntĂ©sek helyben szĂŒlessenek meg! Most Te is tehetsz Ă©rte, hogy az önkormĂĄnyzatok megerƑsödjenek, Ă©s jobban kĂ©pviseljĂ©k a helyiek Ă©rdekeit. Ha Ășgy Ă©rzed, tudsz rĂĄnk idƑt szakĂ­tani, ha van kedved rĂ©szt venni rendezvĂ©nyek szervezĂ©sĂ©ben, akciĂłk lebonyolĂ­tĂĄsĂĄban, szĂłrĂłlapok terjesztĂ©sĂ©ben, ha Ășgy gondolod, tudsz nekĂŒnk segĂ­teni cĂ©ljaink elĂ©rĂ©sĂ©ben: csatlakozz hozzĂĄnk, lĂ©gy az aktivistĂĄnk!

02 ĂĄprilis
2018
HÍR
244 lĂĄtogatĂł

Kellemes hĂșsvĂ©ti ĂŒnnepeket kĂ­vĂĄnunk mindenkinek! 😊😊

HozzĂĄszĂłlĂĄs


26 jĂșlius 2016
HÍR
LiberĂĄlisok: A Jobbik Ășjra a radikalizĂĄlĂłdĂĄs ĂștjĂĄra lĂ©pett?
01 oktĂłber 2018
HÍR
KorrupciĂł gyanĂșjĂĄnak ĂĄrnyĂ©ka vetĂŒl a hernĂĄdi sportpĂĄlyĂĄra
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberålisok aktív részvételre buzdítjåk az ellenzéki szavazókat
A LiberĂĄlisok arra kĂ©rik az eurĂłpai Ă©rtĂ©kek irĂĄnt elkötelezett szavazĂłkat, hogy ne kockĂĄztassĂĄk hazĂĄnk uniĂłs tagsĂĄgĂĄt tĂ©tlensĂ©ggel. AktĂ­v rĂ©szvĂ©telĂŒkkel jĂĄruljanak hozzĂĄ, hogy MagyarorszĂĄg tovĂĄbbra is az uniĂł tagja maradhasson.
13 jĂșlius 2016
HÍR
LiberĂĄlisok: MagyarorszĂĄg veszĂ­t az UBER tĂĄvozĂĄsĂĄval
A LiberĂĄlisok csalĂłdottan fogadjĂĄk az Uber döntĂ©sĂ©t, mely szerint felfĂŒggesztik tevĂ©kenysĂ©gĂŒket MagyarorszĂĄgon. Ugyanakkor megĂ©rtjĂŒk a cĂ©g vezetĂ©sĂ©t, hiszen nem volt semmifĂ©le valĂłs kormĂĄnyzati szĂĄndĂ©k a megegyezĂ©sre.
29 jĂșnius 2016
HÍR
Sem Volner, sem måsok szabadsågjoga nem lehet politikai jåtékszer
A LiberĂĄlisok elĂ­tĂ©lnek minden szemĂ©lyisĂ©gi Ă©s alkotmĂĄnyos jog elleni cselekmĂ©nyt, törtĂ©njen az bĂĄrkivel, legyen annak elszenvedƑje egy egyszerƱ ĂĄllampolgĂĄr, vagy egy orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselƑ.

Események

VideĂłk