Belépek a Pártba

Csatlakozz hozz√°nk, ha Te is azt szeretn√©d, hogy a lak√≥helyeddel kapcsolatos legfontosabb d√∂nt√©sek helyben sz√ľlessenek meg! Most Te is tehetsz √©rte, hogy az √∂nkorm√°nyzatok megerŇĎs√∂djenek, √©s jobban k√©pviselj√©k a helyiek √©rdekeit. Ha √ļgy √©rzed, tudsz r√°nk idŇĎt szak√≠tani, ha van kedved r√©szt venni rendezv√©nyek szervez√©s√©ben, akci√≥k lebonyol√≠t√°s√°ban, sz√≥r√≥lapok terjeszt√©s√©ben, ha √ļgy gondolod, tudsz nek√ľnk seg√≠teni c√©ljaink el√©r√©s√©ben: csatlakozz hozz√°nk, l√©gy az aktivist√°nk!

02 √°prilis
2018
H√ćR
334 látogató

Kellemes h√ļsv√©ti √ľnnepeket k√≠v√°nunk mindenkinek! ūüėäūüėä

Hozzászólás


01 október 2018
H√ćR
Korrupci√≥ gyan√ļj√°nak √°rny√©ka vet√ľl a hern√°di sportp√°ly√°ra
13 augusztus 2016
H√ćR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liber√°lisok arra k√©rik az eur√≥pai √©rt√©kek ir√°nt elk√∂telezett szavaz√≥kat, hogy ne kock√°ztass√°k haz√°nk uni√≥s tags√°g√°t t√©tlens√©ggel. Akt√≠v r√©szv√©tel√ľkkel j√°ruljanak hozz√°, hogy Magyarorsz√°g tov√°bbra is az uni√≥ tagja maradhasson.
13 j√ļlius 2016
H√ćR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liber√°lisok csal√≥dottan fogadj√°k az Uber d√∂nt√©s√©t, mely szerint felf√ľggesztik tev√©kenys√©g√ľket Magyarorsz√°gon. Ugyanakkor meg√©rtj√ľk a c√©g vezet√©s√©t, hiszen nem volt semmif√©le val√≥s korm√°nyzati sz√°nd√©k a megegyez√©sre.
29 j√ļnius 2016
H√ćR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liber√°lisok el√≠t√©lnek minden szem√©lyis√©gi √©s alkotm√°nyos jog elleni cselekm√©nyt, t√∂rt√©njen az b√°rkivel, legyen annak elszenvedŇĎje egy egyszerŇĪ √°llampolg√°r, vagy egy orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎ.
19 √°prilis 2016
H√ćR
Eur√≥pa menek√ľltpolitik√°ja √°ll a Liber√°lisok br√ľsszeli t√°rgyal√°ssorozat√°nak k√∂z√©ppontj√°ban
Br√ľsszelben t√°rgyal ma az ALDE vezetŇĎ tiszts√©gviselŇĎivel Fodor G√°bor p√°rteln√∂k √©s Szent-Iv√°nyi Istv√°n, a Magyar Liber√°lis P√°rt k√ľlpolitikai szak√©rtŇĎje. A t√°rgyal√°sok k√∂z√©ppontj√°ban az EU menek√ľltpolitik√°ja √°ll.

Események

Videók