Belépek a Pártba
05 július
2019
HÍR
381 látogató

Jobbik nélkül és korrupt ellenzékiek nélkül – Csak így érdemes küzdeni a Fidesz ellen

Ahogy a Liberálisok már sokszor elmondták, nem támogatunk egyetlen olyan pártszövetséget sem, amely választási együttműködést köt a Jobbikkal.

Sajnos Budapesten is megköttetett a szégyenteljes paktum a szélsőjobboldallal. Azok, akik még pár évvel ezelőtt is esküdöztek, hogy soha nem tesznek engedményeket a szélsőjobb irányába, ma azon dolgoznak, hogy jobbikos politikusokat segítsenek hatalomba.

Mert a Jobbiknak nem csak a múltjával van baj, a jelene is ugyanolyan vállalhatatlan. Az értékrendje egy tapodtat sem, csak a kommunikációja változott.

Ezt használják ki most a feketeöves közpénzvadászok, akik úgy szlalomoznak az elvek között az ellenzéki oldalon, mint Ted Ligety Schladmingban.

Egyszer még rettenetesen fogják magukat szégyellni gyermekeik előtt azok, akik most bedőlnek a hazug baloldali mandátumbrókerek ócskaságainak, akiknek néhány nyomorúságos kis pozíció csalfa reményéért kell most elhagyni mindazt, amit eddig fontosnak éreztek.

Ma ott tartunk, hogy a Liberálisoknak lesz polgármester-jelöltje az V. kerületben, ahol a Magyar Narancs szerint is a teljes ellenzék szégyene az a szocialista-mutyi, amihez szó nélkül asszisztálnak a többiek. Na, mi nem fogunk.

Lesz polgármester-jelöltünk a Ferencvárosban, ahol a parkolómaffia igazi pártok felett álló szörnyeteg, ahol ugyanúgy nyakig benne a Fidesz és nyakig benne a baloldal.

Lesz polgármester-jelöltünk Terézvárosban és Erzsébetvárosban, lesz polgármester-jelöltünk Újpesten, Kispesten és Újbudán is, és azon vagyunk, hogy a város minden egyes kerületében legyen jelöltünk.

Mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy képviselet nélkül hagyjuk azokat, akik nem hajlandók lepaktálni a szélsőjobboldallal és akik úgy szeretnének változást, hogy nem csak a Fideszt, hanem a vele együtt korrumpálódó ún. “Nagy Demokrata Ellenzéket” is leváltaná végre.

A Liberálisok ezért fognak dolgozni.

Jobbik nélkül és a korrupt ellenzékiek nélkül – csak így érdemes küzdeni a Fidesz ellenAhogy a Liberálisok már sokszor…

Közzétette: Szabadai Viktor – 2019. július 4., csütörtök

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK