Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

18 április
2017
HÍR
280 látogató

Ironikusnak szánt törvényjavaslatot nyújtott be a civilek érdekében Fodor Gábor

Budapest, 2017. április 18., kedd (MTI) – A Magyar Liberális Párt elnöke egy “szándékoltan ironikus” törvényjavaslatot nyújtott be a civil szervezetek érdekében.

Fodor Gábor keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány “hajtóvadászatot” indított a civil szervezetek ellen, ezért indítványában csak annyit változtatott a kabinet eredeti javaslatán, hogy a civil szervezetek kifejezést mindenütt a kormány szóra cserélte.
A független képviselő utalt Orbán Viktor miniszterelnök húsvéti nyilatkozatára is, amelyben a kormányfő a tüntetésekkel összefüggésben arról beszélt, hogy sok békés keresztény embernek viszket már a tenyere. Elképesztő, hogy a kereszténységet a tenyérviszketéssel állítják párhuzamba, ugyanis utóbbi arra utal, hogy “valaki ütni szeretne”, ez pedig egy miniszterelnök esetében elfogadhatatlan – jelentette ki. A civilek vegzálása és a CEU példája azt mutatja, hogy kormány az erdogani török illetve a putyini orosz modellt akarja követni – fogalmazott a politikus.
Fodor Gábor elfogadhatatlannak nevezte, hogy a Fidesz, ahelyett, hogy köszönetet mondana Soros Györgynek inkább támadást indítanak a CEU ellen. Azért kellene köszönetet mondani, mert Soros György a rendszerváltozás óta rendkívül sok támogatást adott Magyarországnak, magyar civil, politikai és kulturális szervezeteknek, íróknak, művészeknek – jelentette ki.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók