Belépek a Pártba
19 június
2018
HÍR
359 látogató

Inkább kivándorlási adóra lenne szükség

A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország fő problémája továbbra sem a bevándorlás, hanem a kivándorlás. Évről évre egy nagyvárosnyi ember, nagyjából harmincezer, zömében munkaképes, családalapítás előtt álló fiatal hagyja el hazánkat a Fidesz elhibázott politikája miatt. A Liberálisok azt javasolják, hogy inkább azokra kellene kivetni az extra adót, akik miatt 2010 óta történelmi léptéket öltött a kivándorlás. Javasoljuk, hogy extra adóval büntessük a kormánypártokat, akik hagyták, hogy a magyar egészségügyi ellátás összeomoljon, az oktatásban pedig úgy túltolták a központosítást, hogy miatta egyre többen folytatják tanulmányaikat is külföldön.

A Liberálisok szerint azokat kellene büntetni, akik nem hagyják, hogy Magyarországon a tehetség és a szorgalom alapján lehessen érvényesülni. Ne a menekültekkel irgalmasan bánó civileket vegzálják, hanem azokat, akik Magyarországot a térség sereghajtó államává tették. Ha már mindenképp pénzt akarnak szerezni a bevándorlásból, akkor derítsék ki, hol van az a több mint százmilliárd forint, ami fideszes offshore cégek hálójában tűnt el a letelepedési kötvények értékesítése során. Felszólítjuk a Fideszt, hogy hagyja békén a magyar civil szervezeteket, ne keltsen tovább gyűlöletet, és bánjon emberségesen a segítségre szoruló emberekkel!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK