Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

07 augusztus
2018
HÍR
112 látogató

Ingyenes strandbelépőt a 3-as metró utasainak!

A Magyar Liberális Párt azt javasolja, hogy a 3-as metró utasait ingyen strandbelépővel kompenzálják, amiért elviselhetetlen melegben kell közlekedniük hőségriadó idején. Szabadai Viktor, a Liberális budapesti választmányi elnöke szerint komoly egészségügyi kockázatokkal jár, hogy a metró területén folyamatosan 30-40 fok körüli forróságban kell utaznia az embereknek, miután a felújított kocsikból kispórolták a légkondicionálókat. „A fővárosi vezetés felelőssége, hogy megfőnek az utasok a metrón, ezért nekik kell gesztust tenniük az utasok felé” – mondta a politikus az Arany János utcai metróállomáson tartott keddi sajtótájékoztatóján.

A Liberálisok budapesti választmányának elnöke azt javasolja, hogy a budapesti tulajdonban lévő fürdőket ingyenesen vehessék igénybe azok, akiknek érvényes bérletük van a hőségriadó idején, az utasok fürdőzésének költségét pedig a városházi vezetők szokásos év végi prémiumából vonják le. Szabadai Viktor emlékeztetett rá, hogy az orosz kocsik felújításának költségéből akár újakat is vehetett volna Budapest. „Olyan biztonságos és modern kocsikat, amelyek légkondicionálóval vannak ellátva, és nem kockáztatják az emberek egészségét hőségriadó idején sem” – mondta az ellenzéki politikus. Szabadai szerint felháborító, hogy miközben Tarlós Istvánt és helyetteseit előre hűtött luxusautókkal szállítják a városban, a főpolgármester szerint a 3-as metrón a légkondicionáló igénye olyan, minta „minden felszálló egy csokor virágot” kapna. A Liberálisok szerint eljött az ideje, hogy a főpolgármester és a fideszes vezetés felelősséget vállaljon az elhibázott beruházásért, és kárpótolja az orosz metrókocsik utasait!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók