Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

20 február
2019
HÍR
130 látogató

Indítson vizsgálatot az ÁSZ a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt! 

A Liberálisok felkérik az Állami Számvevőszéket, hogy tiltott pártfinanszírozás gyanújával indítson vizsgálatot a kormány újabb Brüsszel-ellenes plakátkampánya miatt. Szeretnénk, ha az ÁSZ végre nemcsak az ellenzéki pártok, hanem a Fidesz kampányra fordított költéseivel is foglalkozna. A Liberálisok szerint a Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét és Soros Györgyöt ábrázoló plakátok a Fidesz választási érdekeit szolgálják, hiszen a kormánypárt EP-kampánya nyíltan a Brüsszel elleni uszításról szól. A magyar kormány közpénzből finanszírozza a Fidesz Brüsszel-és Soros-ellenes propagandáját, ami felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben az ÁSZ minden létező ellenzéki pártot megbírságolt, a Fideszre eddig egyetlen forint bírságot sem szabott ki. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Domokos a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyetteseként évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ÁSZ elnöke fideszes megrendelésre minden eszközt megragad arra, hogy ellehetetlenítse az ellenzék működését. Legyen vége ennek! Felszólítjuk az ÁSZ-t, hogy indítson vizsgálatot a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók