Belépek a Pártba
04 szeptember
2015
HÍR
741 látogató

Hová tűnt Pintér Sándor?

A Magyar Liberális Párt felszólítja a belügyminisztert, hogy mindent tegyen meg a magyar állampolgárok biztonságáért, és garantálja a menekültek védelmét is a szélsőséges csoportokkal szemben.

A Liberálisok szerint a kormányon belül is kiemelt a belügyminiszter felelőssége a hazánkban lévő valamennyi állampolgár biztonságának garantálásában. Pintér Sándor azonban még egyetlen alkalommal sem szólalt meg,  ha szélsőséges csoportok tartották félelemben a lakosságot, soha nem emelte fel hangját az utcákon masírozó, félelemkeltő csapatokkal szemben. Pintér Sándor a menekültválság óta nem állt nyilvánosság elé, nem tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy a rendőrség, a honvédség mit, miért tesz.

A Liberálisok a fociultrák tegnap éjszakai rombolása után elvárják a belügyminisztertől, hogy a magyar-román merkőzés előtt és alatt kiemelt védelmet biztosítson a közterületeken, védje meg az attrocitásoktól a Budapesten lévőket. Elvárjuk, hogy a ezen idő alatt a rendőrség kiemelt biztosítást adjon a pályaudvarok környékére, minden olyan területére Budapestnek, ahol a bevándorlók szélsőséges csoportok provokálásának lehetnek kitéve. Pintér Sándorról tudjuk, hogy képes különbséget tenni ember és ember, menekült és menekült között, hiszen a belügyminiszter 170 ezer menekült lehetséges befogadásáról beszélt az ukrán válság kapcsán, a szír menekültek közül azonban egyet sem lát szívesen hazánkban. Korábbi nyilatkozatának ismeretében a Liberálisok fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a testi épség védelme minden állampolgárt megillet hazánkban vallástól, bőrszíntől, származástól függetlenül.

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK