Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 október
2017
HÍR
217 látogató

Hiba, hogy nem volt közös ellenzéki demonstráció

Budapest, 2017. október 24., kedd (MTI) – A Magyar Liberális Párt elnöke sajnálja és hibának tartja, hogy október 23-án nem volt közös demonstráció, amelyen az ellenzéki pártok vezetői együtt szólalhattak volna fel.

A választók többsége kormányváltást szeretne, az ő számukra politikai erőt kell mutatni, de reméljük, lesz még néhány közös kezdeményezés – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor.
Október 23-a egy rendkívül fontos ünnep, a magyar függetlenség és a szabadság ünnepe, a Liberálisok ezért hagyományosan a 301-es parcellában emlékeznek meg – jelezte, hozzátéve: hétfői megemlékezésükön, amelyen az 1956-os forradalomban aktív szerepet vállaló Mécs Imre és Pomogáts Béla is felszólalt, a rossz idő ellenére is sokan voltak.
A független képviselő visszautasította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédében megint Brüsszellel “riogatott”. A kormányfő párhuzamot vont a 61 évvel ezelőtti eseményekkel és úgy próbálta beállítani Brüsszelt, mint valami idegen hatalmat – tette hozzá. Moszkva és a szovjet megszállás kényszer volt, Brüsszel nem az, az uniós csatlakozásról a magyar lakosság népszavazáson döntött – emelte ki.
Fodor Gábortól megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy Vona Gábor hétfőn arról beszélt, a Jobbik a liberális és a baloldali szavazókat is várja. Válaszul azt mondta, ez egy verseny, amelyben a szavazókért lehet küzdeni, a Jobbik pedig a baloldalon látható zavarodottság miatt megpróbálja magához édesgetni a baloldali illetve liberális szavazókat. Hozzátette, ezt hiábavaló próbálkozásnak tekinti.
A Jobbikkal vitatkozni kell, tudomásul kell venni, hogy sokan támogatják őket, de a politikai együttműködés nem elképzelhető – összegezte véleményét.
Marton László rendező ügyéről kérdésre felelve azt mondta, a leghatározottabban elítél mindenféle hatalommal való visszaélést és erőszakot. Hozzátette, bátrak volt a nyilvánosság elé lépő nők, a vitát pedig társadalmilag hasznosnak tartja, mert az ilyen ügyekről beszélni kell.
Fontos, hogy akik visszaélnek a helyzetükkel, azok kezdjenek el félni, a potenciális áldozatok pedig kezdjenek el bátrak lenni és gondolkozzanak el, hogy mit tesznek egy ilyen helyzetben – hangsúlyozta.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók