Belépek a Pártba
01 április
2015
HÍR
540 látogató

Hazugságspirálban Orbánék – Kérjük a borítékot!

A hazugság lejtőjén nincs megállás. A kormány és a Fidesz vezetői az első perctől kezdve hazugságokkal próbálták félrevezetni a közvéleményt  a Quaestor-csoport botrányában. Orbán, Lázár, Rogán, Szijjártó, Giró-Szász egymásnak ellentmondó nyilatkozataiból kitűnik, hogy a Fidesz kormány folyamatosan hazudott arról, hogy

–          hogyan és mikor vonták ki az állami pénzeket a Quaestorból?

–          hogyan, mikor és milyen forrásokból származtak a döntést megalapozó információk, hogyan és mikor kommunikáltak a kormány tagjai a  Quaestor vezetőivel?

A hazugságokba azonban sorra buknak bele a kormány tagjai, talán már maguk sem tudnak eligazodni ki, mikor és mit próbált elhitetni a közvéleménnyel.

Mint kiderült, a Miniszterelnökség egy nappal korábban válaszolt Tarsoly levelére, mint ahogy az megérkezett volna, a Külügyminisztériumhoz tartozó kereskedőház pedig nem saját kezdeményezésére kapta vissza a Quaestornál elhelyezett milliárdjait. A hazugság után már az okirat hamisítástól sem riad vissza a Miniszterelnökség: vagy a Giró-Szász által az ATV-ben bemutatott Tarsoly levél hamisítvány, vagy az, amit a kormány honlapján közzétettek, hiszen a kettő között lényegi különbség van. Az ATV-ben felmutatott levélről hiányzik az érkeztetési bélyegző amit azonnal, érkezéskor ráütnek a levélre, a másikon azonban már ott szerepel, pedig az időrendben később került nyilvánosságra.  Ma kikérjük a Miniszterelnökségtől közérdekű adatigénylésben a borítékot, amelyben a levél érkezett, hogy egyértelműen lássuk, mikor, ki és hogyan juttatta azt el Orbán Viktorhoz.

Bűncselekmények sora, bennfentes kereskedés, hivatali visszaélés, okirat-hamisítás. Olyan köztörvényes bűncselekmények, amelyekben az ügyészségnek hivatalból kell eljárnia. De úgy tűnik az egészhez a főügyész és a fővárosi főügyész is asszisztál, akiknek emiatt a kormány érintett tagjaival, a jegybank vezetőivel együtt azonnal távozniuk kell hivatalukból.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK