Belépek a Pártba
20 június
2015
HÍR
669 látogató

Háromszázhét (a menekültek világnapjára)

307 menekült befogadása jutott volna Magyarországra 2017-ig, ha a kormány elfogadja az Európai Bizottság ajánlását. 307 életét mentő, menekülő, hazáját elhagyni kényszerülő embernek kellett volna segítséget nyújtania hazánknak a következő két évben egy új élethez, ha a kormány elfogadja az unió kvótarendszerét.

Magyarország kormánya 307 ember befogadását elfogadhatatlannak tartotta. Elfogadhatatlannak tartotta, mert ha az unió által pénzügyileg támogatott kvótarendszerbe belemegy, nem tudta volna elterelni egy szánalmas és aljas nemzeti konzultációval korrupciós ügyeiről a figyelmet. Ha a kormány a kvótarendszert elfogadja, nem tudta volna elindítani plakátkampányát, mely háttérbe szorítja a Quaestor-ügyet, a MET-tel szerzett milliárdokat és a letelepedési kötvényt övező korrupciót. Ha a kormány elfogadja a kvótarendszert, nem tudott volna új ellenséget gyártani a társadalomnak, hogy elterelje ezzel a figyelmet Rogán ingatlanügyeiről, Habony fizetéséről, Vajna kaszinóiról, Lázár dohánymutyijáról.

De a kormány nem fogadta el a kvótarendszert, így épülhet milliárdokért a kerítés, készülhettek milliókért a baráti nyomdában az uszító plakátok, lehetett naponta sajtótájékoztatót tartani a nemzeti konzultációról és sikerült megosztani egy új ellenség gyártásával a teljes magyar társadalmat.

Rendkívül ügyes, ugyanakkor mérhetetlenül aljas az a kommunikációs kampány, amit ez a kormány hazánkkal űz. Ez nem más, mint előre megfontolt szándékkal elkövetett uszítás egy embercsoport ellen és a történelemből tudjuk, hogy ez hová vezethet. Ez a kormány, amely pillanatnyi érdekeiért, a hatalom és a korrupció fenntartásáért ilyen eszközhöz nyúlt, felelős ennek hosszú távú hatásaiért is, felelős az elszabadult  és szélsőséges indulatokért, és annak valamennyi következményéért.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK