Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

27 július
2017
HÍR
233 látogató

“Halott fák városa” II.

Tavaly indítottunk egy sorozatot Halott fák városa címmel, amelyben igyekeztünk bemutatni, hogy a dübörgő propagandával ellentétben a budapesti zöldítési program nem más, mint ócska szemfényvesztés.

A sorozatban felhívtuk rá a figyelmet, hogy a Széll Kálmán téren, a Kálvin téren, a Móricz Zsigmond körtéren és az Etele téren a lebetonozott közterületekre dézsákban kihelyezett fák többsége rövid időn belül elpusztul.

A sorozat egyértelművé tette, hogy a fák nem az öntözés hiánya, hanem konstrukció hiba miatt száradnak ki. A Főkerttel és a Főpolgármesteri Hivatallal történt levélváltásokból sajnos kiderült, hogy a városvezetés a  folyamatos kudarcok ellenére sem kíván változtatni ezen a teljesen szakmaiatlan, elhibázott és végtelenül pazarló eljárásmódon. Frissen végigbetonozott közterületekre dézsákban kihelyezett, halálraítélt fiatal fák jelentik az úgynevezett zöldítési programot.

A vizes világbajnokság miatt rohamtempóban lebetonozott pesti alsó rakpart Margit-híd és Dráva utca közötti szakaszára ezúttal harminc darab dézsás fa került kihelyezésre. Alig két hét alatt ezek jelentős része menthetetlenül tönkrement, a többi pedig szomorúan haldoklik.

A Liberálisok arra kérik a budapestieket, ha az újonnan zöldített területeken pusztuló fákat látnak; fényképezzék le, és juttassák el hozzánk e-mailen, vagy valamely közösségi oldalon keresztül. Mutassuk be közösen, hogyan barnul el a zöld, hogy halnak meg fiatal fák Budapesten a hozzá nem értés és a felelőtlen pazarlásnak köszönhetően.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók