Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

29 április
2019
HÍR
124 látogató

Gyűlöletmentes kampányra kérjük a pártokat!

A Magyar Liberális Párt felkéri a kormánypártokat és az ellenzéket, hogy a gyűlölködés és egymás minősítése helyett inkább az ország jövőjével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozzanak. Elfogadhatatlannak tartjuk, ha bármelyik párt vagy politikus abból próbál politikai tőkét kovácsolni, hogy másokat politikai nézetei, származása, etnikai hovatartozása, vallása, vagy éppen szexuális orientációja miatt sérteget a nagy nyilvánosság előtt.

Az ország érdeke az lenne, hogy a kampány a programok és az érvek ütköztetéséről szóljon, ne pedig egymás gyalázásáról. A Fidesz az elmúlt két ciklusban mindent elkövetett annak érdekében, hogy a szakmai párbeszéd helyett az indulat uralja a mindennapokat. Évek óta milliárdokat költenek a magyar társadalom megosztására, a menekültek elleni gyűlöletkeltésre. A mi feladatunk az, hogy békét hirdessünk és mindent megtegyünk egy toleránsabb Magyarországért. Ezért épp úgy elfogadhatatlannak tartjuk a Bayer-féle fröcsögő publicisztikákat, mint a patkányozást. Elítélünk minden gyűlöletbeszédet, érkezzen az akár a kormány, akár az ellenzék oldaláról!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók