Belépek a Pártba
29 április
2019
HÍR
359 látogató

Gyűlöletmentes kampányra kérjük a pártokat!

A Magyar Liberális Párt felkéri a kormánypártokat és az ellenzéket, hogy a gyűlölködés és egymás minősítése helyett inkább az ország jövőjével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozzanak. Elfogadhatatlannak tartjuk, ha bármelyik párt vagy politikus abból próbál politikai tőkét kovácsolni, hogy másokat politikai nézetei, származása, etnikai hovatartozása, vallása, vagy éppen szexuális orientációja miatt sérteget a nagy nyilvánosság előtt.

Az ország érdeke az lenne, hogy a kampány a programok és az érvek ütköztetéséről szóljon, ne pedig egymás gyalázásáról. A Fidesz az elmúlt két ciklusban mindent elkövetett annak érdekében, hogy a szakmai párbeszéd helyett az indulat uralja a mindennapokat. Évek óta milliárdokat költenek a magyar társadalom megosztására, a menekültek elleni gyűlöletkeltésre. A mi feladatunk az, hogy békét hirdessünk és mindent megtegyünk egy toleránsabb Magyarországért. Ezért épp úgy elfogadhatatlannak tartjuk a Bayer-féle fröcsögő publicisztikákat, mint a patkányozást. Elítélünk minden gyűlöletbeszédet, érkezzen az akár a kormány, akár az ellenzék oldaláról!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK