Belépek a Pártba
30 szeptember
2018
HÍR
1019 látogató

Gratulálunk Németh Angélának!

A Liberálisok gratulálnak Németh Angélának a XV. kerületi időközi polgármester-választáson elért győzelméhez és sok sikert kívánnak neki az előtte álló munkához! A Magyar Liberális Párt által is támogatott Németh győzelme bebizonyította, hogy az egységes ellenzék képes a választók többségének a bizalmát elnyerni. A győzelem megmutatta, hogy bár a Fidesz támogatottsága a legnagyobb, az emberek többsége elégedetlen kormánypártokkal és az általuk képviselt, illiberális politikával, ez az eredmény pedig megalapozhatja a 2019-es önkormányzati választás ellenzéki győzelmét is a XV. kerületben.

Ez a győzelem nem jöhetett volna létre az ellenzéki pártok aktív kampánya és támogatása nélkül. De az is kulcsfontosságú volt, hogy az LMP és a Jobbik se indítson külön jelölteket, ahogy azt az országgyűlési választásokon tette országszerte. Ha az ellenzéki pártok meg tudnának egymással állapodni arról, hogy 2019-ben minden körzetben csak egyetlen jelölt induljon az önkormányzati választásokon, közös erővel véget vethetnénk a fideszes többségnek.

A Liberálisok részéről a párt aktivistái mellett a kampányban Vékás Sándor és Matlák Gábor helyi önkormányzati képviselők, Bősz Anett országgyűlési képviselő, Sermer Ádám elnökhelyettes és Szabadai Viktor budapesti választmányi elnök is részt vett. Vékás Sándor és Matlák Gábor,  a XV. kerület liberális önkormányzati képviselői a jövőben is konstruktív, partneri kapcsolatra törekszenek majd a városvezetéssel, ahogy azt Hajdú László polgármestersége idején is tették. Minden olyan döntést támogatni fognak, amely a helyiek érdekét képviseli és a liberális értékek mentén születik.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK