Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

30 szeptember
2018
HÍR
610 látogató

Gratulálunk Németh Angélának!

A Liberálisok gratulálnak Németh Angélának a XV. kerületi időközi polgármester-választáson elért győzelméhez és sok sikert kívánnak neki az előtte álló munkához! A Magyar Liberális Párt által is támogatott Németh győzelme bebizonyította, hogy az egységes ellenzék képes a választók többségének a bizalmát elnyerni. A győzelem megmutatta, hogy bár a Fidesz támogatottsága a legnagyobb, az emberek többsége elégedetlen kormánypártokkal és az általuk képviselt, illiberális politikával, ez az eredmény pedig megalapozhatja a 2019-es önkormányzati választás ellenzéki győzelmét is a XV. kerületben.

Ez a győzelem nem jöhetett volna létre az ellenzéki pártok aktív kampánya és támogatása nélkül. De az is kulcsfontosságú volt, hogy az LMP és a Jobbik se indítson külön jelölteket, ahogy azt az országgyűlési választásokon tette országszerte. Ha az ellenzéki pártok meg tudnának egymással állapodni arról, hogy 2019-ben minden körzetben csak egyetlen jelölt induljon az önkormányzati választásokon, közös erővel véget vethetnénk a fideszes többségnek.

A Liberálisok részéről a párt aktivistái mellett a kampányban Vékás Sándor és Matlák Gábor helyi önkormányzati képviselők, Bősz Anett országgyűlési képviselő, Sermer Ádám elnökhelyettes és Szabadai Viktor budapesti választmányi elnök is részt vett. Vékás Sándor és Matlák Gábor,  a XV. kerület liberális önkormányzati képviselői a jövőben is konstruktív, partneri kapcsolatra törekszenek majd a városvezetéssel, ahogy azt Hajdú László polgármestersége idején is tették. Minden olyan döntést támogatni fognak, amely a helyiek érdekét képviseli és a liberális értékek mentén születik.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók