Belépek a Pártba
17 november
2014
HÍR
625 látogató

Gratulálunk Klaus Johannisnak, Románia új elnökének!

A Magyar Liberális Párt gratulál Klaus Johannisnak megválasztásához és külön öröm a párt számára, hogy liberális politikus került Románia élére. A kampányában az unió értékei iránt elkötelezett Johannis megválasztása bizonyítja, hogy Orbán Viktor illiberális államképével szemben a szomszédaink is a liberalizmus és a nyugatbarát politika mellett teszik le voksukat, azt tekintik a haladás útjának.

A Magyar Liberális Párt külön üdvözli az új elnök korrupcióellenes kijelentéseit és azt, hogy lehetővé teszi az amnesztiatörvény elutasításával a korrupt politikusok vizsgálatát. Johannis megválasztása azt bizonyítja, hogy Románia nemet mond a korrupcióra, Románia nem kér a korrupt politikusokból és tisztviselőkből. A korrupció ellenes küzdelemben Románia megelőzte hazánkat, mely Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt a korrupció mintaországa lett.

Ma, a közfelháborodás napján, amikor 37 magyar és számos külföldi város polgárai vonulnak az utcára, a magyarok is bizonyítani fogják, hogy elegük van a korrupcióból. A román politikusok már megértették az állampolgárok akaratát, a magyar kormány tagjai még nem.

Hozzászólás


Leave a Reply







Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK