Belépek a Pártba
13 október
2019
HÍR
706 látogató

Gratulálunk Karácsony Gergelynek és az ellenzék összes polgármesterének, képviselőjének!

A Magyar Liberális Párt gratulációját fejezi ki Karácsony Gergelynek, Budapest új főpolgármesterének és az ellenzék összes megválasztott polgármesterének és képviselőjének.

Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője azért lépett vissza a főpolgármester-jelöltségtől, Szabadai Viktor budapesti választmányi elnök pedig az V. kerületi polgármester-jelöltségtől, hogy az ellenzék együttes erővel legyőzhesse a Fidesz helytartóit. Örülünk, hogy az összefogáshoz csatlakozva mi is részesei lehettünk az ellenzék győzelmének.

Karácsony Gergely és az ellenzéki közös jelöltek győzelme bebizonyította, hogy a Fidesz hatalma megdönthető, Orbán Viktor illiberális rendszere leváltható. A választók ma bebizonyították, hogy nem kérnek a helyi kiskirályokból, nem kérnek a NER maffiahálózatából. Bebizonyították, hogy – hiába a sok hazug lejárató-hadjárat, hiába a sok rágalmazás és hírhamisítás – ők fejlődő, modern, európai kistelepüléseken és nagyvárosokban képzelik el a jövőjüket.

Az ellenzék holnaptól az európai magyar települések megvalósításán fog dolgozni, egészen a 2022-es országgyűlési választásokig, amikor végre elzavarhatjuk a Fidesz-kormányt és visszaadhatjuk az országot a magyar embereknek. Holnaptól új időszámítás kezdődik, amelynek minden egyes perce a 2022-es kormányváltást fogja előkészíteni. Mert a mai nap megmutatta, hogy együtt elzavarhatjuk a fideszes kiskirályokat, akik a választók érdekei helyett kizárólag a saját családi és gazdasági köreiknek a gazdagodását szolgálták. Közösen véget vethetünk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének! Az ellenzék holnaptól teljes erővel fog dolgozni ezért.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK