Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 május
2019
HÍR
87 látogató

Független vizsgálóbizottságot, piaci versenyt Zuglóban!

Előremenekült a zuglói Fidesz, amikor a helyi parkolási rendszer felmondását javasolta, amit a közgyűlés a hétfői napon meg is szavazott. A kormánypárti képviselők tisztában vannak vele, hogy a korábban általuk is szorgalmazott szolgáltatás ezer sebből vérzett, és most így próbálják menteni a menthetetlent. A parkolási szerződés felmondása azonban önmagában nem elégséges.

Tisztázni kell, hogy ki, vagy kik voltak a haszonélvezői a korrupt rendszernek. A Liberálisok szerint olyan vizsgálóbizottságot kell felállítani a botrány körülményeinek tisztázása érdekében, amelyben nem szerepelnek azok, akik korábban maguk is megszavazták a parkolási rendszert. Javasoljuk továbbá, hogy független és a témában jártas civileket is vonjanak be a botrány teljes körű kivizsgálásába.

Mi továbbra is azt az álláspontot képviseljük, hogy Zuglóban nyílt, átlátható és piaci alapú versenyben kell kiválasztani a legjobb szolgáltatást. Elutasítjuk, hogy az önkormányzat maga végezze és felügyelje a fizetős parkolási rendszert. Mert úgy pont azok üzemeltetnék a parkolást, akik korábban maguk is közreműködtek a korrupt rendszer létrehozásában.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók