Belépek a Pártba
20 március
2020
HÍR
173 látogató

Függesszék fel a kilakoltatásokat!

Arra kérjük a fővárosi vezetést és minden magyar települést, hogy a veszélyhelyzet idejére függesszék fel a kilakoltatásokat az önkormányzati tulajdonú lakásokból. Arra kérjük a kormányt, hogy függessze fel a jelzáloghitelek és egyéb tartozások miatti kilakoltatásokat is. Magyar családok ezreit fenyegeti a veszély, hogy májustól az utcára kerülnek, miközben az országban a járványhelyzet miatt kulcsfontosságú lenne, hogy az emberek ne hagyják el otthonaikat. Ebben a helyzetben nemcsak embertelenség volna, de súlyos közegészségügyi kockázatot is eredményezne, ha nem hosszabbítanák meg a kilakoltatási moratóriumot legalább a veszélyhelyzet végéig. A Magyar Liberális Párt ezért a Habitat for Humanity Magyarországhoz hasonlóan az önkormányzatoknak és a kormánynak is azt javasolja, hogy a hivatalosan május 1-jétől esedékes kilakoltatásokat függesszék fel!

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

Kép forrása: 24.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK