Belépek a Pártba
06 november
2017
HÍR
704 látogató

Földi László fizetését fordítsák a szociális ellátásra!

A Magyar Liberális Párt azt javasolja Tarlós Istvánnak, hogy Földi László menesztését követően a tanácsadó által betöltött pozíciót is szüntessék meg. Az így felszabaduló pénzt pedig fordítsák a főváros szociális ellátó rendszerére.

A Liberálisok szerint Földi László menekült- és civilellenes nyilatkozataiból egyértelműen kiderült, hogy valójában nem Budapest biztonságpolitikájáért felelt, hanem a kormány propagandájának terjesztéséért. És ezért éves szinten több mint tíz millió forintnyi bért és juttatást kapott. Felháborító és elfogadhatatlan, hogy a főváros fideszes kifizetőhelyként tekint a budapesti önkormányzatra, és Tarlós István eszerint választja meg a tanácsadóit.

Földi László a vele készült hétfői interjúban azt állította, Tarlós István többek között azért alkalmazta, hogy Budapest elkerülje az olyan helyzeteket, mint amikor 2015-ben a Keleti pályaudvar környékét „migránstanyává” változtatták. Pedig éppen a főpolgármester volt az, aki a pályaudvar területét korábban tranzitzónává jelölte ki. Tarlós azzal, hogy októberben letiltotta tanácsadóját a szereplésekről, lényegében elismerte Földi alkalmatlanságát. Vagy így akarta eltitkolni, hogy tanácsadója egészen más feladatot lát el, mint amiről valójában szerződése szólt.

A Liberálisok arra kérik Tarlós Istvánt, ne alkalmazzon fideszes kamutanácsadókat tízmilliókért. A Földi László kirúgásával felszabaduló pénzt pedig fordítsák a súlyosan forráshiányos fővárosi szociális ellátó rendszerre.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK