Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 november
2017
HÍR
427 látogató

Földi László fizetését fordítsák a szociális ellátásra!

A Magyar Liberális Párt azt javasolja Tarlós Istvánnak, hogy Földi László menesztését követően a tanácsadó által betöltött pozíciót is szüntessék meg. Az így felszabaduló pénzt pedig fordítsák a főváros szociális ellátó rendszerére.

A Liberálisok szerint Földi László menekült- és civilellenes nyilatkozataiból egyértelműen kiderült, hogy valójában nem Budapest biztonságpolitikájáért felelt, hanem a kormány propagandájának terjesztéséért. És ezért éves szinten több mint tíz millió forintnyi bért és juttatást kapott. Felháborító és elfogadhatatlan, hogy a főváros fideszes kifizetőhelyként tekint a budapesti önkormányzatra, és Tarlós István eszerint választja meg a tanácsadóit.

Földi László a vele készült hétfői interjúban azt állította, Tarlós István többek között azért alkalmazta, hogy Budapest elkerülje az olyan helyzeteket, mint amikor 2015-ben a Keleti pályaudvar környékét „migránstanyává” változtatták. Pedig éppen a főpolgármester volt az, aki a pályaudvar területét korábban tranzitzónává jelölte ki. Tarlós azzal, hogy októberben letiltotta tanácsadóját a szereplésekről, lényegében elismerte Földi alkalmatlanságát. Vagy így akarta eltitkolni, hogy tanácsadója egészen más feladatot lát el, mint amiről valójában szerződése szólt.

A Liberálisok arra kérik Tarlós Istvánt, ne alkalmazzon fideszes kamutanácsadókat tízmilliókért. A Földi László kirúgásával felszabaduló pénzt pedig fordítsák a súlyosan forráshiányos fővárosi szociális ellátó rendszerre.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók