Belépek a Pártba
20 április
2018
HÍR
419 látogató

Fodor Gábor: vonják vissza a Stop Soros törvénycsomagot!

Fodor Gábor sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, hogy fejezze be a sorosozást, a gyűlöletkeltést, a nem létező “Soros-zsoldosok” listázását, és vonja vissza az értelmetlen és felesleges indulatokat gerjesztő Stop Soros törvénycsomagot. A Liberálisok elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elüldözte a magyar demokrácia legnagyobb támogatóját, Soros Györgyöt Magyarországról. Azt az embert, aki sikeres üzletemberként, sikeres befektetőként a szabadság, a nyitottság, a demokrácia egyik legnagyobb támogatója Magyarországon. Azt az embert, akinek vitathatatlan szerepe van a magyar rendszerváltásban. Aki tízmilliárdokat költött el arra, hogy Magyarország egy egyenlőbb, igazságosabb és demokratikus ország legyen. Támogatta a rendszerváltó ellenzéket, a független művészeket és a független sajtót, a magyar civil szervezetek létrejöttét és működését.

A magyar társadalom köszönettel tartozik Soros Györgynek az esélyegyenlőség előmozdításáért, a hátrányos helyzetűek segítéséért, a független média finanszírozásáért, a jogvédő civilek pártolásáért. Soros György a párttá alakuló Fideszt és a fiatal Orbán Viktort is éveken keresztül támogatta a rendszerváltás idején, ezért a kormánypárt is hálával tartozik neki.

Fodor Gábor a „Soros-listával” kapcsolatban leszögezte: a Magyar Liberális Párt visszautasítja a gyűlöletkeltés és az uszítás minden formáját, így a legsötétebb időket idéző listák készítését is. Támogatjuk az ELTE tanárainak és diákjainak tiltakozását a Soros-lista ellen. Nem hagyjuk, hogy elüldözzék Soros Györgyöt és az általa támogatott civil szervezeteket az országból! A magyar társadalomnak ki kell állnia a demokráciáért, a szabadságért, a jogállamért, a civil társadalomért. Ha Orbán Viktor valóban az egész társadalom miniszterelnöke akar lenni – ahogy reggeli rádióinterjújában mondta -, akkor véget vet a Fidesz Soros-ellenes lejárató hadjáratának, és visszavonja a Stop Soros törvénycsomagot.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK