Belépek a Pártba
22 január
2018
HÍR
928 látogató

Fodor Gábor, Lévai Katalin: STOP Orbán! – Közös erővel leleplezhetjük az illiberális állam átveréseit

Fodor Gábor és Lévai Katalin közös kampánynyitó sajtótájékoztatón mutatta be a STOP ORBÁN akciót, amelynek célja, hogy felvegye a küzdelmet az illiberális állam hazugságaival szemben.

A Liberálisok elnöke bejelentette: közadatigényléssel fordulunk a kormányhoz, hogy kiderítsük, az elmúlt három évben befogadott több mint 2500 menekült közül mennyien voltak olyanok, akik az uniós kvótának is megfeleltek volna. Világos választ várunk a kormánytól arra, hogy kiket fogadtunk be. Szeretnénk tudni, hogy mi a különbség az uniós kvóta szerinti menekültek és a genfi egyezmény szerinti menekültek között.

Az Orbán-kormány nemcsak a civileket, de a magyar ellenzékiséget is fel akarja számolni. A Fidesz az Állami Számvevőszéket küldte a parlament ellenzéki pártjaira, hogy megpróbálja ellehetetleníteni őket. Fodor Gábor éppen ezért bejelentette, hogy a Magyar Liberális Párt az Európai Jogok Európai Bíróságához fordul panasszal, és arra kért minden ellenzéki pártot, hogy csatlakozzanak hozzánk. A Liberálisok szerint az ÁSZ jogtalan büntetése szembemegy az Európai Jogok Európai Egyezményének 6. és 11. cikkével is. Előbbi kimondja, hogy mindenkinek joga van hozzá, hogy igazát független és pártatlan bíróság előtt védje meg, utóbbi pedig az egyesülési szabadságot biztosítja a pártoknak. Fodor Gábor személyesen felkeresi Domokos Lászlót is, hogy magyarázatot kérjen tőle a büntetésekkel kapcsolatban, és felhívja az ÁSZ-elnök figyelmét arra, hogy a most induló STOP SOROS kampány a tiltott pártfinanszírozás tipikus esete.

Lévai Katalin a sajtótájékoztatón azt jelentette be, hogy videókampányt indítunk Pintér Sándor beismeréséről annak érdekében, hogy minden magyar ember megtudja, nincsen Soros-terv és ezért nincs is mit megállítani. A Lendülettel Magyarországért társelnöke közös tiltakozásra is felszólította az ellenzéket a civilek megfélemlítésével és ellehetetlenítésével járó STOP Soros törvény ellen. A Liberálisok a Lendülettel Magyarországért párttal együtt minden lehetséges jogi fórumon meg fogja támadni az alaptörvényellenes STOP Sorost, ugyanis szerintünk nem Sorost, hanem az Orbán-kormányt kell megállítani. Azt a kormányt, amely súlyos károkat okoz a magyar társadalomnak a hazugságaival és a civil szervezetek elleni támadásával.

A STOP Orbán kampány ezzel hivatalosan is kezdetét veszi, arra kérjük az ellenzéki pártokat és a demokrácia híveit, hogy csatlakozzanak hozzánk. Mindenkinek itt a helye, akinek elege van a hazudozásból. Itt a helye mindenkinek, aki változást akar! Április 8-án közös erővel le fogjuk váltani a hazudozás kormányát!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK