Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

22 december
2017
HÍR
199 látogató

Fodor Gábor Karácsony Gergellyel, Molnár Gyulával és Kunhalmi Ágnessel kívánt békét, biztonságot és egy boldogabb Magyarországot 2018-ra

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke Molnár Gyulával, az MSZP elnökével, Karácsony Gergellyel, a PM társelnökével, közös miniszterelnök-jelölttel és Kunhalmi Ágnessel, az MSZP budapesti elnökével tartott közös sajtótájékoztatót az összefogás fontosságáról.

Fodor Gábor arról beszélt: felháborító, hogy a választások előtt négy hónappal annyi bírságot szabott ki az Állami Számvivőszék a Liberálisokra is, amely veszélyezteti a párt működését, illetve indulását a választásokon. A Magyar Liberális Párt azonban nem hagyja, hogy a Fidesz szervezeteként működő ÁSZ tönkretegye a pártot, harcolni fogunk – szögezte le Fodor Gábor. Aláhúzta: a Magyar Liberális Párt fellebbez a számvevőszék büntetésével szemben, sőt kész európai fórumokon is jogorvoslatot kérni. “Siránkozni nem fogunk, mindent meg fogunk oldani ezután is, ha kell nehezebben, jobban összeszorított nadrágszíjjal” – mondta.

Karácsony Gergely azt mondta: a politikának nem az a dolga, hogy mindenkiből ellenséget kreáljon. A közélet nem a háborút, hanem a békét akarja szolgálni. A kormányzásnak a jó egészségügyről, jó oktatásról, magasabb nyugdíjakról és a békéről kell szólnia – jelentette ki a miniszterelnök-jelölt, aki büszkének mondta magát, amiért pártja mellett az MSZP és a Liberálisok is támogatják kormányfőjelöltségét. A Liberálisok valóban támogatják Karácsony Gergelyt, hiszen egyetértünk abban: a gyűlöletpropaganda helyett összefogásra, békés együttműködésre van szükség az Orbán-kormány leváltása érdekében, mert nem biztos, hogy 2022-ben, vagy bármikor lesz még esély erre.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke arról beszélt, hogy az ellenzéki pártok külön biztosan elbuknak, együtt azonban sikerre juthatnak a jövő évi választáson. Úgy fogalmazott, a magyarok tavasszal “nemcsak saját zsarnokaikat küldhetik el”, hanem azt is megüzenhetik Európának, hogy “nem egy összeférhetetlen, gyűlölködő nép, hanem a magyar egy igenis békeszerető nemzet, amely együtt szeretne működni Európával”. A szocialista politikus szerint ma több mint 3 millió ember “el akarja küldeni a Fideszt”, ehhez pedig “formálódik az a közös erő, ami ezt be tudja teljesíteni”.

A sajtótájékoztató után Fodor Gábor Kunhalmi Ágnessel, Molnár Gyulával, Karácsony Gergellyel, Bősz Anettel, Szent-Iványi Istvánnal és Sermer Ádámmal az összefogás jegyében ünnepelt a Vörösmarty téren.

A Liberálisok az MSZP-hez és a Párbeszédhez hasonlóan békét, biztonságot és egy boldogabb Magyarországot kívánnak 2018-ra!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók