Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

29 április
2019
HÍR
154 látogató

Fodor Gábor a német liberálisokkal egyeztetett Európa jövőjéről

Fodor Gábor részt vett a Német Szabaddemokrata Párt, az FDP idei kongresszusán, ahol a német liberálisok vezetőivel folytatott kétoldalú tárgyalásokat a magyar belpolitikai helyzettel és az Európai Unió jövőjével kapcsolatban.

 

A Liberálisok elnöke többek között Christian Lindnerrel, az FDP elnökével, Karl-Heinz Paquéval, a Naumann Alapítvány új elnökével, Manfred Eisenbachhal, az FDP egyik legjelentősebb politikusával és a Naumann Alapítvány támogatói és baráti körének elnökével, valamint Frank Hoffmeisterrel, a párt kül- és biztonságpolitikai munkacsoportjának a vezetőjével egyeztetett az Európai Unió jövőjéről, az illiberalizmus európai térnyeréséről, az illiberális politika elleni küzdelemről, a Naumann Alapítvány magyarországi jelenlétéről, valamint az európai és a német liberálisok várható szerepléséről az idei EP-választásokon. Fodor Gábor a német liberális párt vezetőivel egyetértett abban, hogy a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE-pártcsalád) lehet a májusi választások egyik legnagyobb győztese. Hiszünk abban, hogy az illiberális politikusok és a populista politika térhódításának ellenére (vagy éppen azért) Európának még nagyobb szüksége van a józan és a szabad gondolkodásra, az európai, demokratikus értékrendre és a jogállamiságra az európai politikában. Mi ezért dolgozunk az ALDE-pártcsalád tagjaként.

Fodor Gábor részt vett az FDP idei kongresszusán, ahol a Német Szabaddemokrata Párt vezetőivel találkozott és többek…

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الاثنين، ٢٩ أبريل ٢٠١٩

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók