Belépek a Pártba
29 április
2019
HÍR
394 látogató

Fodor Gábor a német liberálisokkal egyeztetett Európa jövőjéről

Fodor Gábor részt vett a Német Szabaddemokrata Párt, az FDP idei kongresszusán, ahol a német liberálisok vezetőivel folytatott kétoldalú tárgyalásokat a magyar belpolitikai helyzettel és az Európai Unió jövőjével kapcsolatban.

 

A Liberálisok elnöke többek között Christian Lindnerrel, az FDP elnökével, Karl-Heinz Paquéval, a Naumann Alapítvány új elnökével, Manfred Eisenbachhal, az FDP egyik legjelentősebb politikusával és a Naumann Alapítvány támogatói és baráti körének elnökével, valamint Frank Hoffmeisterrel, a párt kül- és biztonságpolitikai munkacsoportjának a vezetőjével egyeztetett az Európai Unió jövőjéről, az illiberalizmus európai térnyeréséről, az illiberális politika elleni küzdelemről, a Naumann Alapítvány magyarországi jelenlétéről, valamint az európai és a német liberálisok várható szerepléséről az idei EP-választásokon. Fodor Gábor a német liberális párt vezetőivel egyetértett abban, hogy a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE-pártcsalád) lehet a májusi választások egyik legnagyobb győztese. Hiszünk abban, hogy az illiberális politikusok és a populista politika térhódításának ellenére (vagy éppen azért) Európának még nagyobb szüksége van a józan és a szabad gondolkodásra, az európai, demokratikus értékrendre és a jogállamiságra az európai politikában. Mi ezért dolgozunk az ALDE-pártcsalád tagjaként.

Fodor Gábor részt vett az FDP idei kongresszusán, ahol a Német Szabaddemokrata Párt vezetőivel találkozott és többek…

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الاثنين، ٢٩ أبريل ٢٠١٩

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK