Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 április
2018
HÍR
119 látogató

Fodor Gábor a Célszemélyben – Búcsúzunk a Lánchíd Rádiótól

Hogyan került Fodor Gábor a politika világába? Mit gondol a választási kampányról, az ellenzékről, az LMP-ről vagy a Kétfarkú Kutyapártról? Miért küzd most a Magyar Liberális Párt? Mik a célkitűzéseink, miért fogunk harcolni – Bősz Anett képviseletében – a Parlamentben is? Ezekre a kérdésekre válaszol a Liberálisok elnöke a Lánchíd Rádió Célszemély című műsorában. Egyben ezzel a beszélgetéssel búcsúzunk attól a profi független újságírói munkát végző csapattól, amely több, mint tíz évig szolgáltatott nem csak politikai, de számos kulturális, értékteremtő műsort is, és amely az Orbán-Simicska háború, a 2018 április 8-i választások áldozatául esett. Ezúton is sok erőt, kitartást kívánunk a Lánchíd Rádió riportereinek, műsorvezetőinek, újságíróinak és az összes munkatársának, akik 11 éven át segítették a rádióhallgatók pontos tájékoztatását. Nélkülük ismét kevesebb lett a magyar újságírás, és kevesebb lett Magyarország is. 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók