Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

16 március
2019
HÍR
155 látogató

Fodor Gábor: 1848 hősei az európai Magyarországért adták életüket

A Fidesz-kormány ravaszkodik, kötekedik és ügyeskedik, ahelyett, hogy partneri viszonyt alakítana ki Európával – erről beszélt Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt március 15-i ünnepségén, a Pilvax közben. A Liberálisok elnöke szerint aggasztó, hogy Orbán Viktor Lenint idézve sértegeti európai szövetségeseit és közben befogadja Putyin bankját, a Nemzetközi Beruházási Bankot. 1848 hősei a szabadságért, a független és európai Magyarországért áldozták fel az életüket. Azokért az európai értékekért, amelynek a rendszerváltó Fidesz hátat fordított. Fodor Gábor szerint a pávatáncot folytató Orbán-kormány helyett az országnak végre olyan vezetőkre lenne szüksége, akik határozottan és egyenesen kiállnak az európai értékek, a szabadság mellett.

1848 és 49 hőseire emlékeztünk. Arra, hogy miért harcoltak a forradalom és szabadságharc hősei annak idején:…

Közzétette: Liberálisok – 2019. március 16., szombat

Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje arról beszélt, hogy Budapest mindig is a magyar szabadság központja volt. És ezt a szabadságot sodorta veszélybe a Fidesz-kormány illiberális politikája. Rátörnek a civilekre, bekebelezik a médiapiacot, kisajátítják a kultúrát, üldözik a tudományt – sorolta Sermer, aki szerint az Orbán-kormánnyal szemben meg kell védeni Budapest szabadságát és függetlenségét.
Radó Bence, a Liberális Fiatalok Társaságának elnökségi tagja a fiatalok szerepét hangsúlyozta a szabadságért vívott küzdelemben. A szellemet, a gondolkodás szabadságát nem engedhetjük, hogy bárki korlátok közé szorítsa – mondta.

Az 1848-as/49-es szabadságharc hőseire emlékezünk Emlékezzünk közösen a '48-as szabadságharc hőseire! Fodor Gábor Bősz Anett Sermer Ádám Szabadai Viktor

Közzétette: Liberálisok – 2019. március 15., péntek

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók