Belépek a Pártba
03 február
2017
HÍR
605 látogató

Fényes siker volt Putyin látogatása – Oroszország számára

Putyin mindent megkapott a hajbókoló magyar vezetéstől, amiért Budapestre látogatott: Orbán Viktor ismét támadta a szankciókat, ócsárolta a nyugati országokat, ahol állítólag divat az orosz-ellenesség (szándékosan összemosva a Putyin-ellenességet az orosz-ellenességgel), Putyinnal közösen Ukrajnát hibáztatták a kiújult kelet-ukrajnai harcok miatt, támogatja nem csak az Ukrajnát, hanem a Lengyelországot és a balti államokat is elkerülő gázvezetékek építését és ismételten elkötelezte magát a Paks 2 nukleáris erőmű építése mellett, amely hosszútávra kiszolgáltatja és függővé teszi Magyarország energiaellátását Oroszországtól. A találkozón láthatólag az igazán fontos kényes kérdések nem kerültek szóba: nem szembesítették az orosz vezetést a szélsőjobboldali szervezetekkel fenntartott titkosszolgálati kapcsolatokkal, a dezinformációs kampányt folytató orosz híroldalakkal és blogokkal, a kelet-ukrajnai harcok kiújulásával. Orbán Viktor tíz éve azt a politikát, amit ő most folytat Oroszországgal, Putyin pincsijeinek előretörésével, a Gazprom legvidámabb barakkjának berendezésével jellemezte. A mai helyzetre a legtalálóbb jellemzést Orbán Viktor akkori nagyon találó és pontos kijelentései adják.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK