Belépek a Pártba
15 április
2015
HÍR
840 látogató

Fél éve hazudik a kormány a kitiltási botrány érintettjeiről?

A kormány és a Fidesz vezetői az első perctől kezdve hazugságokkal próbálták félrevezetni a közvéleményt  a kitiltási botrányban. Ez mostanra egyértelművé vált, hiszen Németh Zsolt az ATV-ben azt nyilatkozta, hogy egy kivételével ismeri a kitiltási botrányban érintettek nevét. Mondta ezt a külügyi bizottság elnöke annak ellenére, hogy a kormány tagjai fél éve folyamatosan azt nyilatkozzák, hogy fogalmuk sincs a nevekről, nincs információjuk a kitiltottak személyéről.

Németh Zsolt nyilatkozatából egyértelművé vált, hogy a kormány tagjai hónapok óta hazudnak, hiszen azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy kizárólag Németh Zsolt ismeri a névsort. Ha viszont valóban csak Németh Zsolt volt ilyen információ birtokában, akkor újabb kérdésként merül fel: miért nem tájékoztatta a kormányt és honnan voltak az információi? A Liberálisok várják a kormány magyarázatát: hányan és kik tudnak még a teljes névsorról, ki ismeri az információkat még Németh Zsolton kívül, és a legfontosabb,  kik szerepelnek a listán?

Németh Zsolt és a kormány téved, ha azt gondolja, Colleen Bell érkezésével az ügy le van zárva. Az ügy akkor lesz lezárva, ha a közvélemény is megismerheti a névsort, kivizsgálták a korrupciógyanút és ha szükséges, megtörténik a felelősségre vonás. Korábban a Liberálisok kezdeményezték egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, ahol mindenre fény derülhetett volna, ám  a javaslatot az igazságügyi bizottság elutasította.

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK