Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

30 június
2016
HÍR
1724 látogató

Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit

A Liberálisok elvárják Orbán Viktor miniszterelnöktől és Kósa Lajos frakcióvezetőtől, hogy gondoskodjanak arról, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, fideszes országgyűlési képviselő, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) korábbi elnöke haladéktalanul megjelenjen az Európai Unió Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálói előtt és válaszoljon az irányításával szervezett Híd a munka világába elnevezésű programmal kapcsolatos kérdésekre.

Elfogadhatatlan, hogy a  Fidesz magas kormányhivatalt is betöltő politikusa – aki abszurd módon az országgyűlés európai ügyekkel foglalkozó bizottságának is tagja – semmibe veszi az Európai Unió közpénzek felhasználását ellenőrző szervének felszólítását. Azzal, hogy Orbán és Kósa tétlenül szemlélik, ahogyan Farkas Flórián semmibe veszi az  OLAF felszólítását, maguk is a bűnpártolás gyanújába keverednek.

Korábban a Liberálisok is feljelentést tettek a szolnoki Hegedüs T. András Szakiskola működtetési anomáliái miatt, amelyek fenntartója az ORÖ volt, s ahol a kormányhivatal pénzügyi hiányosságokat tárt fel. A NAV vizsgálata jelenleg is tart.

Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja, amelyekkel szégyenletes módon éppen annak a közösségnek okozott kárt, amelynek képviselete, támogatása kötelessége lett volna.

Kép forrása: budapestbeacon.com

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók