Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

27 július
2015
HÍR
276 látogató

Európát nem a háború elől menekülőktől kell megvédeni, hanem az Orbán Viktorhoz hasonló gyűlöletkeltő politikusoktól

Orbán Viktor idei tusnádfürdői beszédében újat akart mondani, de sablonjai ismerősek lehetnek mindenki számára, aki ismeri a két világháború közti időszak történelmét:
idegenellenes uszítás, ellenségképek keresése, rémhírek terjesztése.

Brüsszel, a baloldal, afrikai éhezők – idén ezek, ők a miniszterelnök ellenségei, miközben saját kudarcos kormányzásával, az egyre növekvő szegénységgel, a mindent ellepő korrupcióval, külpolitikai elszigeteltségünkkel nem is tud és nem is akar elszámolni.

A Liberálisok meggyőződése, hogy Orbán Viktor állításaival szemben értékalapú Európára van szükség, mert ennek híján az ország Putyin hatalmi játszmáinak kiszolgáltatottjává válik. A miniszterelnök magyar gazdasággal kapcsolatos állításai pedig éles ellentétben állnak az európai rekordokat döntő magyar szegénység, társadalmi kettészakadás adataival.

A háború, a diktatúra elől menekülők és a terrorizmus, a bűnözés összekötése pedig nem más, mint szélsőséges, gyűlöletkeltő és minden európai demokrata által elutasítandó állítások.

 

Hozzászólás


Leave a Reply01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók