Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

09 május
2019
HÍR
83 látogató

Európa-nap – Magyarország európai jövője a tét

A Liberálisok az Európa-napon arra figyelmeztetnek, hogy a Fidesszel együtt hazánk is Európa szégyenpadjára kerülhet, ha nem állítjuk meg az Orbán-kormányt. Ezért fontos, hogy egységesen utasítsuk el az illiberális politikát. Orbán Viktor immár nyíltan udvarol az európai szélsőjobbnak, miközben vétót mond a kereszténydemokraták európai csúcsjelöltjére. A Fidesz elnöke az osztrák, az olasz és a francai szélsőjobbali populistákkal szövetkezik, miután pártja és kormányának politikája szalonképtelenné vált az európai konzervatívok körében. Ez pedig jelentősen rontja Magyarország nemzetközi megítélését és hazánk érdekérvényesítési képességét. A Fidesz antidemokratikus politikájával nemcsak az alapvető jogokat sérti, de azt is kockáztatja, hogy hazánk elveszti az uniós támogatásokat. Anélkül pedig Magyarország gazdasága legfeljebb stagnálni tudna, fejlődni biztosan nem. Közös érdekünk tehát, hogy határozottan álljunk ki az európai értékek mellett, és visszautasítsuk a Fidesz jogkorlátozó politikáját. Tegyünk hitet az európai értékek mellett Európa napján!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók