Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 március
2018
HÍR
316 látogató

EU-zászlót a Parlamentre! – Mert nekünk tényleg fontos Európa – #standupforeurope

We stand up for Europe – Mert nekünk tényleg fontos Európa! 

Mi, liberális magyarok minden eszközzel próbáljuk jelezni a világ számára, hogy Magyarország nem olyan, mint a jelenlegi kormánya, hogy a magyar nép többségében továbbra is elkötelezett az Európai Unió irányába, hogy a magyar társadalom nagyobbik része továbbra is nyitott, elfogadó, segítőkész és nem fordul szembe az alapvető európai értékekkel. Hogy Nyugathoz akarunk tartozni, és nem Kelethez! Ezért a Magyar Liberális Párt, és ifjúsági szervezete, a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) közös akció keretein belül egy teljes napig, azaz 24 órán keresztül garantálta az EU-zászló jelenlétét a Parlament előtt, a Kossuth téren.

Most itt a lehetőség, hogy Te is segíts!

Liberális, magyarként büszkék vagyunk arra, hogy az Európai Unió állampolgárai is vagyunk, és meggyőződésünk, hogy az EU alapértékeit szimbolizáló zászlónak ott lenne a helye a Parlament épületén, a magyar zászló mellett. Ennek érdekében aláírásgyűjtésbe kezdünk. Amennyiben egyetértesz velünk, írd alá petíciónkat, itt:
https://goo.gl/forms/uAqRIjHbJNXBQQHD2

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók