Belépek a Pártba
24 november
2017
HÍR
571 látogató

Erőltetik a Soros-konzultációt – A Magyar Postához és Lázár Jánoshoz fordulunk

A Magyar Liberális Párt közérdekű adatigényléssel fordul a Magyar Postához és a Miniszterelnökséghez, hogy kiderüljön, hányan küldték vissza valójában a nemzeti konzultációt. A Liberálisok nem lepődnének meg azon, ha az Orbán-kormány nem csak Soros György céljaival, hanem a konzultáció eredményességével kapcsolatban is félre tájékoztatná a közvéleményt. A kormány állítása szerint eddig több mint 1,7 millió válasz érkezett. A Liberálisok azt kérik a Magyar Postától és a Miniszterelnökségtől, hogy mutassák be a visszaküldött konzultációkról szóló igazolásokat és jelentéseket. Szeretnénk tudni, pontosan hányan töltötték ki online, és hányan küldték vissza levélben a Soros-konzultációt. Szeretnénk, ha a kormány meggyőzné a közvéleményt arról, hogy a konzultációt csak természetes személyek tölthetik ki, és egy ember több konzultációt nem adhat le.

A Magyar Liberális Párt továbbá arra kéri a kormányt, hogy a határidő meghosszabbítása helyett azonnal állítsa le a nemzeti konzultációt, miután Soros György személyesen cáfolta meg a vele kapcsolatos állításokat. A Liberálisok szerint a konzultáció folytatásával a kormány elismeri, hogy nem az emberek véleményének megismerése, hanem az állampolgárok félrevezetése a célja. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány a költségvetés terhére milliárdokat költ el hazugságoktól hemzsegő, gyűlöletkeltő pártpropagandára.

MTI Fotó: Marjai János

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK