Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 október
2017
HÍR
211 látogató

Emlékezzünk közösen 1848 hőseire

Október 6-a van, a magyar szabadságharc hősi halottaira emlékezünk. Azokra a hősökre, akik készek voltak életüket áldozni Magyarország függetlenségéért és szabadságáért. 1849 október 6-án Aradon kegyetlen módon végezték ki a magyar szabadságharc tizenhárom vezetőjét, és ugyanezen a napon vetettek véget az első felelős magyar miniszterelnök, Batthyány Lajos életének is.
A Liberálisok szerint a mai napon arra kell választ adnunk, hogy vajon hazánk merre halad a szabadság és a demokrácia felé vezető úton? Vajon az illiberális állam vezetői hűek maradtak-e az aradi mártírok emlékéhez? A mai magyar kormány megtett-e mindent országunk függetlenségének és szabadságának védelmében, vagy olyan politikát folytatott az elmúlt években, amely veszélybe sodorhatja hazánk jövőjét az Európai Unióban.
A Liberálisok tisztelegnek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt. És tisztelgünk az aradi vértanúk emléke előtt is, akik származásuktól függetlenül életüket áldozták Magyarország szabadságáért. Történetük és életük szolgáljon például minden szabadság szerető magyar embernek!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók