Belépek a Pártba
16 április
2019
HÍR
835 látogató

Emlékezzünk a holokauszt magyar áldozataira!

A mai napon a holokauszt magyar áldozataira emlékezünk és a gyűlölet politikája elleni közös fellépésre szólítunk fel. A II. világháborúban több százezer ártatlan honfitársunkat ölték meg a magyar hatóságok aktív közreműködésével.

Közös felelősségünk, hogy Magyarországon soha többé ne történhessen ilyen. Közös felelősségünk, hogy ne különböztethessenek meg senkit vallása, származása, etnikai hovatartozása, politikai nézetei, testi és szellemi adottságai vagy éppen szexuális irányultsága miatt. Közös felelősségünk, hogy felemeljük szavunkat a kirekesztő, szélsőséges erőkkel szemben.

Egy nemzet csak akkor lehet sikeres, ha a közössége a szolidaritásra, az együttműködésre és egymás elfogadására alapozza jövőjét. Ezért tartjuk elfogadhatatlannak a menekültekkel szembeni agressziót, az európai közösség elleni hangulatkeltést, a jogvédő civilek szembeni támadásokat és az állami megrendelésre készülő gyűlöletkampányokat.

A holokauszt áldozataira akkor emlékezünk méltó módon, ha minden esetben kiállunk az alapvető emberi értékekért, és nem hagyjuk, hogy a hatalom mások kárából kovácsoljon politikai tőkét. Emlékezzünk közösen, és álljunk ki együtt a demokratikus, szabad Magyarországért!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK