Belépek a Pártba
27 január
2020
HÍR
273 látogató

Emlékezzünk a holokauszt áldozataira!

Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja, ma van az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója. Emlékezzünk a XX. század európai történelmének legsötétebb időszakára, emlékezzünk a II. világháború ártatlan áldozataira!

1941 és 1945 között a magyar hatóságok közreműködésével több mint 400 ezer magyar zsidót deportáltak és gyilkoltak meg. Auswitz-Birkenauban több mint egymillió ember vesztette életét, közülük minden harmadik magyar volt. A kegyetlen gyilkosságokat a magyar országgyűlés által meghozott zsidótörvények készítették elő. Közös felelősségünk, hogy őszintén nézzünk szembe a történtekkel, és ne hárítsuk másokra a felelősséget, ahogy azt a NER a történelemhamisító emlékezetpolitikáján keresztül teszi. Nem szabad elfelejtenünk, hogy magyarok voltak az áldozatok és a gyilkosok is. Csak így kerülhetjük el, hogy újra megtörténhessen a tragédia! Emlékezzünk közösen a munkaszolgálatban, a deportálások során, a haláltáborokban és a tömegkivégzésekben elhunyt honfitársainkra!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK