Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 október
2017
HÍR
271 látogató

Előre meghamisítják a nemzeti konzultáció eredményét

A Magyar Liberális Párt szerint a Soros-ellenes konzultációnak nem csak a kérdései manipulatívak, de várhatóan a végeredménye is hamis lesz. A kormány ugyanis nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy ember többször is kitöltse a kérdőívet, sőt, hamis személyazonossággal is lehetett válaszolni a kérdésekre.
További problémát jelent, hogy a leadott szavazatok után semmilyen visszajelzést nem küld a rendszer, így a hatalom könnyedén saját kedve szerint írhatja át majd a végeredményt. A Liberálisok elfogadhatatlannak tartják, hogy a kormány a választási kampány alatt vegytiszta pártpropagandát folytat a Fidesz megrendelésére. A közérdek nevében kiírnak egy konzultációt, amelynek eredményét bárki könnyedén meg tudja hamisítani. Egyértelmű, hogy a kérdések valójában csak a közhangulat befolyásolását szolgálják. A kormány tovább akarja fokozni az indulatokat és a gyűlöletet a menekültekkel és az idegenekkel szemben.
A konzultáció ráadásul arra is alkalmas, hogy az emberekről szenzitív adatokat gyűjtsenek, amelyekkel később visszaélve akár a választás végeredményét is befolyásolni tudják. A Liberálisok éppen ezért támadták meg a nemzeti konzultációt, és kérték az alapvető jogok biztosát, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz az ügyben. A magyar emberekre nem a menekültek és Soros György jelentik az igazi veszélyt, hanem az illiberális állam egyre súlyosabb visszaélései.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók