Belépek a Pártba
10 október
2017
HÍR
587 látogató

Előre meghamisítják a nemzeti konzultáció eredményét

A Magyar Liberális Párt szerint a Soros-ellenes konzultációnak nem csak a kérdései manipulatívak, de várhatóan a végeredménye is hamis lesz. A kormány ugyanis nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy ember többször is kitöltse a kérdőívet, sőt, hamis személyazonossággal is lehetett válaszolni a kérdésekre.
További problémát jelent, hogy a leadott szavazatok után semmilyen visszajelzést nem küld a rendszer, így a hatalom könnyedén saját kedve szerint írhatja át majd a végeredményt. A Liberálisok elfogadhatatlannak tartják, hogy a kormány a választási kampány alatt vegytiszta pártpropagandát folytat a Fidesz megrendelésére. A közérdek nevében kiírnak egy konzultációt, amelynek eredményét bárki könnyedén meg tudja hamisítani. Egyértelmű, hogy a kérdések valójában csak a közhangulat befolyásolását szolgálják. A kormány tovább akarja fokozni az indulatokat és a gyűlöletet a menekültekkel és az idegenekkel szemben.
A konzultáció ráadásul arra is alkalmas, hogy az emberekről szenzitív adatokat gyűjtsenek, amelyekkel később visszaélve akár a választás végeredményét is befolyásolni tudják. A Liberálisok éppen ezért támadták meg a nemzeti konzultációt, és kérték az alapvető jogok biztosát, hogy forduljon az Alkotmánybírósághoz az ügyben. A magyar emberekre nem a menekültek és Soros György jelentik az igazi veszélyt, hanem az illiberális állam egyre súlyosabb visszaélései.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK