Belépek a Pártba
24 augusztus
2017
HÍR
739 látogató

Elnökhelyettest választottak a Liberálisok

Sermer Ádámot, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok ügyvivőjét, a párt ifjúsági szervezetének elnökét Fodor Gábor pártelnök felkérésére a párt Ügyvivő Testülete augusztus 23-án egyhangú döntéssel megválasztotta szervezésért és jelöltállításért felelős elnökhelyettesnek.

Azért, hogy minden eshetőségre fel legyünk készülve, egy ideje már zajlik a jelöltállítás az egyedül indulás esetére. Sermer Ádám országos szervezőként eddig is nagyban hozzájárult ehhez az építkezéshez, ezután pedig kiemelten dolgozik azon, hogy mielőbb véglegessé váljon annak a 106 embernek a köre, akik egyedüli megmérettetés esetén büszkén vállalják a liberális képviseletet. Közel 70 jelölt-jelöltünk személye ismert, akiket különböző felületeken folyamatosan mutatunk be a választóknak, és ezt a munkát addig folytatjuk, amíg minden egyéni választókörzet liberális jelölt-jelöltjének kiléte nem tisztázódik.

A Liberálisok továbbra is bíznak abban, hogy 2018-ban a demokratikus ellenzék egyesíteni fogja az erőit, hiszen a jelenlegi egyfordulós, győztes-kompenzációs választási rendszerben kizárólag egy a jelenleginél is szélesebb, demokratikus (szélsőségek nélküli) paletta együttműködése hozhatná meg egy érdemi kormányváltás esélyét.

Sermer Ádám eddig is bizonyította eltökéltségét, szabadelvű gondolkodását, következetes hozzáállását; a LiFT vezetőjeként számtalan példán keresztül mutatta meg mennyire progresszív, 21. századi európai fiatalként látja a világot.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK