Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 augusztus
2017
HÍR
363 látogató

Elnökhelyettest választottak a Liberálisok

Sermer Ádámot, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok ügyvivőjét, a párt ifjúsági szervezetének elnökét Fodor Gábor pártelnök felkérésére a párt Ügyvivő Testülete augusztus 23-án egyhangú döntéssel megválasztotta szervezésért és jelöltállításért felelős elnökhelyettesnek.

Azért, hogy minden eshetőségre fel legyünk készülve, egy ideje már zajlik a jelöltállítás az egyedül indulás esetére. Sermer Ádám országos szervezőként eddig is nagyban hozzájárult ehhez az építkezéshez, ezután pedig kiemelten dolgozik azon, hogy mielőbb véglegessé váljon annak a 106 embernek a köre, akik egyedüli megmérettetés esetén büszkén vállalják a liberális képviseletet. Közel 70 jelölt-jelöltünk személye ismert, akiket különböző felületeken folyamatosan mutatunk be a választóknak, és ezt a munkát addig folytatjuk, amíg minden egyéni választókörzet liberális jelölt-jelöltjének kiléte nem tisztázódik.

A Liberálisok továbbra is bíznak abban, hogy 2018-ban a demokratikus ellenzék egyesíteni fogja az erőit, hiszen a jelenlegi egyfordulós, győztes-kompenzációs választási rendszerben kizárólag egy a jelenleginél is szélesebb, demokratikus (szélsőségek nélküli) paletta együttműködése hozhatná meg egy érdemi kormányváltás esélyét.

Sermer Ádám eddig is bizonyította eltökéltségét, szabadelvű gondolkodását, következetes hozzáállását; a LiFT vezetőjeként számtalan példán keresztül mutatta meg mennyire progresszív, 21. századi európai fiatalként látja a világot.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók