Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 február
2018
HÍR
238 látogató

Elios-ügy – Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

A Liberálisok elképesztőnek tartják azt a hazugságsorozatot, amelyet a magyar kormány és a Fidesz tagjai folytatnak, csatolt részükkel, az ügyészséggel együtt Elios-ügyben. Kitüntetett szerepet játszik ebben a miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János, aki ahelyett, hogy elnézést kérve a magyar társadalomtól, sietve távozna a posztjáról – ha már ezt nem tette meg, amikor megsértette a közmunkásokat egy kis rejtett rasszista szövegbe burkolva – még tetézi a bajt: a nyilvánosság előtt védi a védhetetlent, hazudik bele a kamerákba, azon keresztül pedig a szemünkbe.

Lázár, aki nyilvánvalóan lepacsizta Tiborcz Istvánnal, alias a miniszterelnök vejével a hódmezővásárhelyi közvilágítás átalakítását, alapot teremtve ahhoz, hogy további tizenhét helyen olyan pályázatot írjanak ki, amelyhez a Hódmezővásárhelyen elvégzett munka adott mintát, még azt is bele merte mondani a mikrofonba, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) a magyar országgyűlési választásokra időzítve adta ki a jelentését. Lázár könnyedén átlép afölött a tény fölött, hogy a jelentés október óta a magyar kormány birtokában van, és miközben metró-ügyben nem késlekedett a nyilvánosságra hozatallal, itt gondosan elrejtette az iratot.

Ugyanez a szorgalom jellemzi most az ügyészséget is; a szervezetet és annak vezetőjét, bizonyos fideszes Polt Pétert egy cseppet sem zavarta, hogy a metró-jelentés esetében, amelynél a komplett kormány az évszázad csalását kiáltotta, hallgatott, most azonban azonnal védelmébe vette kenyéradó gazdáit, és az ügy kivizsgálást a bizonytalan jövőbe utalta, azt állítván – Lázárral együtt -, mintha az OLAF-jelentés nem szólna szereplőkről, bűnökről, bűnszövetségről.

A Magyar Liberális Párt felháborítónak tartja, hogy a legfőbb ügyész ma már nyíltan bűnpártolóvá lépett elő, nyilvánvalóan kiszolgálva és meghálálva bűntársai vele szemben mutatott jóindulatát. A kampányba tehát nem az OLAF, hanem maga Lázár, és tettestársa, Polt Péter avatkozott bele, mégpedig a lehető legdurvábban: elfedik a bűnöket, a bűnözőket, az igazságot. A magyar embereknek azonban tudniuk kell, mi folyt és mi folyik itt, mint ahogy azt is, hogy ettől a rezsimtől már soha nem várhatják, hogy kilépjenek a korrupció világából. Ha április 8-a nem hoz változást, politikai váltást, itt marad velünk a lopás, a korrupció, a hazudozás és az állami szintű bűnpártolás.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók