Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

05 január
2018
HÍR
257 látogató

Elindítjuk a “Szavazz haza” kezdeményezést a külföldön élő magyarok választási egyenlőségéért

A Magyar Liberális Párt “Szavazz haza!” nevű kezdeményezésének célja, hogy a magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, de külföldön élő, tanuló vagy dolgozó 600 ezer magyar állampolgár közül minél többen vegyenek részt a demokratikus pártok választási együttműködésében. A Liberálisok hosszú távon azt kívánják elérni, hogy bárki szavazhasson levélben külföldről.

Egy olyan platformot kívánunk elindítani, amely praktikus információkkal szolgál azoknak, akik rendelkeznek magyarországi lakóhellyel, de a szavazás napján külföldön tartózkodnak majd. A cél, hogy a választópolgár könnyen információhoz jusson arról, hol található a hozzá legközelebb eső külföldi szavazóhelyiség, valamint lehetősége legyen oda akár a külföldi magyar közösség segítségével minél gyorsabban és olcsóbban eljutnia.

A Liberálisok számítanak minden olyan párt és civil szervezet közreműködésére, amelyek egyetértenek azzal, hogy valódi demokráciában nem korlátozható az állampolgárok szavazati joga adminisztratív eszközökkel. A Liberálisok továbbá konzultálni fognak az európai liberális párt, az ALDE vezetőségével arról, hogyan lehet segíteni a külföldön tanulók, dolgozók választási részvételét.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók