Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

16 június
2017
HÍR
244 látogató

Elhunyt Kohl kancellár

A Liberálisok szomorúan veszik tudomásul Helmut Kohl államférfi és volt kancellár halálának hírét és részvétüket nyilvánítják a családtagoknak és a gyászoló német társadalomnak. Helmut Kohl   ma hajnalban 87 éves korában ludwigshafeni otthonában hosszas betegség után elhunyt. A XX. század egyik kiemelkedő német államférfija volt, a német egység megteremtésének  kancellárja, aki 25 éven át állt pártja, a CDU élén és 16 éven át volt Németország kancellárja, nevéhez fűződik a német újraegyesítés megvalósítása. Neve egy jelentős korszakot jelöl a német történelemben.1982 és 1998 között végig egy nagyon sikeres konzervatív-liberális koalíció élén vezette Németországot, szorosan együttműködve a liberális koalíciós partnerekkel, többek között a már szintén eltávozott legendás  külügyminiszterrel és alkancellárral, Hans-Dietrich Genscherrel és más neves szabaddemokrata  politikusokkal. Volt bátorsága felismerni, hogy az orosz fenyegetést csak határozott és szilárd atlanti együttműködéssel lehet megfékezni. Helmut Kohl Magyarország igaz barátja volt, mindig hálával emlékezett meg hazánk önzetlen hozzájárulásáról a német újraegyesítéséhez. Megérdemli, hogy mi magyarok is tisztelettel emlékezzünk meg róla a gyász órájában.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók