Belépek a Pártba
18 augusztus
2014
HÍR
639 látogató

El a kezekkel a MET felsődobszai iskolájától!

A Magyar Liberális Párt felszólítja Balog Zoltán minisztert, hogy haladéktalanul szüntesse be a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) elleni hadjáratot. Keresztény emberhez méltatlan az a szégyenletes, képmutató magatartás, amellyel Balog Zoltán egyfelől támogatta a MET egyházi elismerését, másfelől szó nélkül tudomásul vette, hogy a parlamenti bizottság annak ellenére is megtagadta az egyházi státuszt a közösségtől, hogy az minden törvényi elvárásnak megfelelt. Most pedig a közvetlen irányítása alá tartozó  KLIK és a fideszes polgármester együttes erővel próbálja megfosztani a MET-et felsődobszai iskolájától.

A tanévkezdés előtt néhány héttel ez az akció kifejezetten veszélyezteti  az érintett települések  gyermekeinek oktatását, figyelmen kívül hagyja a gyermekek érdekeit. Balog Zoltánnak tiszteletben kell tartania az Alkotmánybíróság és a strasbourgi bíróság korábbi  döntését, a KLIK-nek és a felsődobszai önkormányzatnak pedig meg kell várnia a Szikszói Városi Bíróság konkrét ügyben hozott ítéletét.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK