Belépek a Pártba
15 január
2021
HÍR
571 látogató

Domokos László még mindig egykori pártját szolgálja

Az Állami Számvevőszék politikai megrendelésre próbálja ellehetetleníteni az ellenzék munkáját. A Domokos László által vezetett szervezet megállapításai a Magyar Liberális Párt gazdálkodásával kapcsolatban teljesen megalapozatlanok. A Liberálisok pénzügyi kimutatásai átláthatóak és szabályosak, a párt működése megfelel a hatályos magyar törvényeknek, ahogy ezt az ÁSZ-jelentéseket követő NAV-vizsgálatok is többször megerősítették már. A Fidesz korábbi országgyűlési képviselője és frakcióvezető-helyettese az ÁSZ élén is a kormánypárt érdekeit szolgálja ki. Ezért támadja alaptalan vádakkal az ellenzéki pártok gazdálkodását, és ezért nem talált egyszer sem kivetnivalót a Fidesz működésével kapcsolatban az elmúlt 11 évben. Az illiberális állam sajátossága, hogy az ÁSZ jelentéseit törvényes úton nem lehet megtámadni, így Domokos és az általa vezetett hivatal felelősség nélkül bármit állíthat. A Fidesz saját pártkatonáival szállta meg a magyar jogállam intézményrendszerét, hogy sakkban tarthassa ellenzékét és elkerülhesse a számonkérést. Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar demokráciát helyreállítsuk, és a hatalom ellenőrzését szolgáló intézmények éléről eltávolíthassuk Orbán Viktor pártkatonáit.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK