Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 november
2018
HÍR
250 látogató

Derítsék ki, honnan telik luxus BMW-re Kósa kisnyugdíjas mamájának!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal vezetőjét, hogy hivatalból indítson vizsgálatot Kósa Lajos mamájával szemben, aki mesébe illő módon gazdagodott meg nyugdíjas éveire. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy a fideszes képviselő kisnyugdíjas anyukája saját erőből képtelen lett volna sertéstelepet vásárolni, ahogy az is életszerűtlen, hogy ezek után még három BMW márkájú luxusautó és egy luxusmotor lízingelésére is telik neki.

A Magyar Liberális szerint a választópolgároknak joguk van tudni, hogyan és miből képes egy korábban védőnőként és bölcsődei vezetőként dolgozó asszony mindezt előteremteni. Szeretnénk megtudni, ki áll a luxusjárművek lízingelése mögött valójában, ki használja az autókat és a motorkerékpárt, amiket a sertéstelep nevére írtak. Az illiberális államban általános gyakorlattá vált a közpénzek magánvagyonná alakítása. Kósa Lajos édesanyja vélhetően még fia fizetéséből sem engedhetné meg magának ezeket a beruházásokat. Arra kérjük ezért a NAV vezetőjét, vizsgálja ki a hivatal, milyen bevételekből finanszírozta a képviselő rokona ezeknek a luxustárgyaknak a lízingelését és a sertéstelep felvásárlását.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók