Belépek a Pártba
15 március
2015
HÍR
1044 látogató

Turner Christopher Roy március 15-i beszéde

“A Liberálisok nagyon toleránsak, csak a fasisztákkal szemben kérlelhetetlenek, ja hogy rajtuk kívül mindenki fasiszta, arról ők nem tehetnek, igen meg kell értenünk, hogy a liberális politika csak kétféle véleményt ismer, a sajátját és a helytelent”
Ezt mondta Orbán Viktor Évértékelő beszédében.

Ma, Március 15-én azért vagyunk itt, hogy emlékezzünk, mi magyar liberálisok, a polgárosodás, a magyar liberalizmus, és a magyarszabadságharc ünnepére.

A liberalizmus sohasem állította magáról, hogy tökéletes, aki nem ismeri a liberalizmust az nem tudja támogatni a szabadságot, a szabad gondolkozást, a fejlődést. 167 éve itt írták a Márciusi ifjak a forradalom 12 pontját melyben a szabadság feltételeit fogalmazták meg és még mindig van köztük olyan mely aktuálisabb mint valaha.

“Kívánjuk a sajtószabadságát, a cenzúra eltörlését”
Aktuális? Igen, ezt akarjuk mi is. A sajtó szabadságát! Ne támadják a független médiát, hagyják békén az internetet! El kell törölni a cenzúrát, amely akár öncenzúra is lehet. Az embereknek meg kell adni a lehetőséget, hogy kimondják és leírják szabad, önálló gondolataikat. Fontos, hogy a sajtó tükröt tartson a kormánynak, és 4. hatalmi ágként ellenőrizze azt.

167 éve felelős minisztériumot akartak. A minisztériumok már megvannak, de hol a felelősség?
Azt akarjuk, hogy számonkérhetőek legyenek saját tevékenységükért. ’48-ban Országgyűlést akartunk, most már van országgyűlés, de betölti- e szerepét? Ne magukat hanem a választó polgárokat szolgálják, képviseljék. Megszorításokat, különadókat szavaznak meg, majd önmagukat mentesítik e teher alól. Ez minden csak nem demokratikus. Ez illiberális.

A 9. pontban Nemzeti Bankot követeltek. Nemzeti Bankunk már van, de a mai Nemzeti Bank az ország pénzének gyarapítása helyet kastélyokat és villákat vásárolgat milliárdokért, a közpénz ide-oda áramoltatásban megfáradt vezetők pihentetéséhez.

Orbán Viktor szerint a gazdasági bevándorlás üldözendő, mert idézem:
“Csak bajt és veszedelmet hoz”

Turner Christopher Roy vagyok, 19 éves egyetemista, két gazdasági bevándorló gyermeke.
Édesanyám családját a trianoni békeszerződés elszakította ettől az országtól. Erdélyben nevelkedett majd felnőtt korában Budapestre jött. Ausztrál édesapámat pedig a munka hozta Magyarországra. Mind a ketten becsületesen dolgoztak és minden erőfeszítésüket arra fordították, hogy segítsék az ország gyarapodását. Köszönöm ennek az országnak, hogy befogadta őket és megadta a lehetőséget, hogy megismerjék egymást. Itt állok élő példaként, mint gazdasági bevándorlók magyar gyermeke.
Diák vagyok!
Liberális vagyok!
És Magyar!
Ugyanúgy mint a Deutsch az Áder és a Glattfelder!
Mi bajt hozott ennek az országnak a Purczeld család, akiknek Ferenc nevű leszármazottjára manapság a Pancho Arénában csak Puskás Öcsiként emlékezünk. Mint a világon a legismertebb magyarra.

” A Liberális Kossuth, a radikális Petőfi és a konzervatív Széchenyi örökösei vagyunk.”
Ők megmutatták, hogy egy közös cél érdekében félre kell tennünk politikai nézeteinket, és össze kell fognunk. Őket akkor egy ország követte. Szabadon Gondolkodó polgárok!

21 napja Veszprémben a szabadságszeretők támogatásával a liberális gondolkodású Kész Zoltán győzött. De itt nem állhatunk meg ezt minden nap, minden szavazáskor erősítenünk kell!
Fogjunk össze! Egy szabad, a haladó Nyugathoz tartozó és a Kelettel együtt élni tudó és a délről érkező gólyáknak is menedéket adó országért.
A Liberális Demokráciáért!
Magyarországért!

Éljen a Magyar szabadság! Éljen a haza!

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK