Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 október
2018
HÍR
163 látogató

Budapest kiárusítóját indítja újra a Fidesz

Tarlós István történelmi bűne, hogy a város vagyonának felélésével eljátszotta Budapest önállóságát. A fideszes főpolgármester minden vitás helyzetben az Orbán-kormány pártját fogta, ahelyett, hogy kiállt volna az itt élő emberekért. A Magyar Liberális Párt meggyőződése, hogy a fideszes főpolgármester helyett végre olyan vezetőre van szüksége a városnak, aki valóban a budapestiek érdekét képviseli. Tarlós félbehagyta a négyes metró építését, elkótyavetyélte a HÉV-et, háborús övezetté tette a Városligetet, asszisztált az iskolák egyházasításához és a kórházak államosításához. A kerékpáros és a tömegközlekedés fejlesztése helyett a végtelen dugók fővárosává tette Budapestet. Tarlós nem a budapestiek, hanem a Fidesz pártján áll. Ezt igazolja újraindulása is, hiszen az elmúlt ciklusban nem egyszer nyilatkozott arról, hogy többet már nem méretteti meg magát a főpolgármester-választáson. A Liberálisok szerint így vagy úgy, de Tarlósnak mennie kell. Nem bízhatjuk olyan emberre a várost, aki az Orbán-kormány bábjaként viselkedik!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók