Belépek a Pártba
06 október
2019
HÍR
203 látogató

Búcsúzunk a rendszerváltó Rajk Lászlótól

Rajk László halálával a rendszerváltás egyik meghatározó szereplőjét és alakítóját vesztettük el. A magyar liberalizmus jelentős politikusát, aki a legnehezebb időkben is bátran és kitartóan küzdött egy szabadabb, igazságosabb Magyarországért. Egy sokszínű, nyitott és szolidáris Magyarországért. És ez a nemes küzdelem egész életét végigkísérte. Rajk László az általa képviselt értékeket nemcsak politikusként, de építészként és művészként is mindnyájunk számára példamutató módon képviselte. Munkásságát és emlékét őrizni, ápolni fogjuk.

Bősz Anett, a Liberálisok országgyűlési képviselője, Sermer Ádám ügyvivő és Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt leköszönő elnöke egy szál virággal emlékezett meg ma délelőtt Rajk Lászlóról, a “sokakon segítő igaz emberről” a Fiumei úti Sírkert 10. parcellájában. Nyugodjék békében!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK