Belépek a Pártba

Bősz Anett

Bősz Anett

Magyar Liberális Párt ügyvivő, alapító

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium elvégzése után a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karán 2011-ben szerzett diplomát Nemzetközi Gazdaság szakon.

2008-ban egy évig vezette a kar Hallgatói önkormányzatát, elnöki mandátuma megszűnését követően a HÖK külső, marketingkommunikációval és újságírással foglalkozó munkatársa volt.

2009-től kezdve egy évig az egyik nagy országos kereskedelmi televízió sajtóosztályán dolgozott, majd 2010-ben ösztöndíjat nyert a Berlini Szabadegyetemre, ahol a Politikatudományi Intézet hallgatójaként nemzetközi kapcsolatok, emberi jogok, diplomácia, valamint európai integráció témakörében bővítette ismereteit. Államvizsgáját követően egy rendezvényszervezéssel foglalkozó brit cégnél helyezkedett el Berlinben. Három évet töltött a német fővárosban. A Magyar Liberális Párt alapítója és a Párt 2013-as közgyűlése óta a Magyar Liberális Párt ügyvivője, a Fiatal Liberálisok alapítója és vezetője.

bosz.anett@liberalisok.hu

Események

Népszerű posztok

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK