Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

Bősz Anett

Bősz Anett

Magyar Liberális Párt ügyvivő, alapító

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium elvégzése után a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karán 2011-ben szerzett diplomát Nemzetközi Gazdaság szakon.

2008-ban egy évig vezette a kar Hallgatói önkormányzatát, elnöki mandátuma megszűnését követően a HÖK külső, marketingkommunikációval és újságírással foglalkozó munkatársa volt.

2009-től kezdve egy évig az egyik nagy országos kereskedelmi televízió sajtóosztályán dolgozott, majd 2010-ben ösztöndíjat nyert a Berlini Szabadegyetemre, ahol a Politikatudományi Intézet hallgatójaként nemzetközi kapcsolatok, emberi jogok, diplomácia, valamint európai integráció témakörében bővítette ismereteit. Államvizsgáját követően egy rendezvényszervezéssel foglalkozó brit cégnél helyezkedett el Berlinben. Három évet töltött a német fővárosban. A Magyar Liberális Párt alapítója és a Párt 2013-as közgyűlése óta a Magyar Liberális Párt ügyvivője, a Fiatal Liberálisok alapítója és vezetője.

bosz.anett@liberalisok.hu

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók