Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

16 április
2018
HÍR
347 látogató

Bősz Anett országgyűlési képviselőként debütált az ATV-ben

Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője először az ATV Start című műsorában szerepelt azóta, hogy hivatalosan is országgyűlési képviselővé vált. 2018-tól a Liberálisok ügyvivője képviseli majd a Magyar Liberális Pártot a Parlamentben. Május 7-től azon fogunk dolgozni a demokrata ellenzékkel együttműködve az Országházban is, hogy a demokráciáért és a jogállamiságért küzdjünk tovább. Az ellenzék alternatíva nélkül nem vonhatja meg magától azt a jogot, hogy a kormánypártot kontrollálja, így a parlamenti bojkottnak a Liberálisok szerint csak akkor van értelme, ha az összes ellenzéki képviselő csatlakozik, és együtt találunk egy olyan alternatívát, amely helyettesíti az ellenzék – a kétharmad miatt kicsi, de nem elhanyagolható – szerepét a Parlamentben. Hisszük, hogy összefogva, a civil társadalommal összefogva, alulról szerveződve újjáépíthetjük a demokratikus, jogállamiságon alapuló köztársaságot Magyarországon. Ezért teszünk minden nap!

A beszélgetés erre a linkre kattintva visszanézhető! 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók