Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 március
2019
HÍR
130 látogató

Bősz Anett: Orbánt kellene Soros mellé tenni a plakátokon

Orbán Viktor 2010-ben, a választási győzelmét követően személyesen egyeztetett Soros Györggyel a Parlamentben. Az Orbán-kormány ráadásul egymillió dollárt fogadhatott el az amerikai üzletembertől, aki ezzel támogatta a vörösiszap-katasztrófa utáni károk enyhítését. A miniszterelnök szóvivőjének tájékoztatása szerint együttműködési megállapodást is kötött a kabinet Soros György civil szervezetével, a Nyílt Társadalom Alapítvánnyal.

Bősz Anett, hétfői tájékoztatóján egy olyan fotót is bemutatott, ami a milliárdos üzletember és a Orbán Viktor „jó kedélyű” találkozóján készült. A Liberálisok országgyűlési képviselője szerint Jean-Claude Juncker helyett akár Orbán Viktor is szerepelhetne a Brüsszel-ellenes kormányzati plakátokon. Hiszen Orbán Viktor sokkal többet köszönhet Sorosnak, mint bárki az EU vezetői közül. Az ő támogatása nélkül ugyanis a Fidesz nem építhette volna ki országos pártszervezetét a rendszerváltás idején.

Bősz Anett világos és egyértelmű választ vár az Orbán-kormánytól arra, hogy:

  1. Orbán Viktor kezdeményezte-e a megválasztását követő találkozót, vagy az üzletember?
  2. Elfogadta-e az Orbán-kormány Soros Györgytől az egymillió forintos felajánlást vagy sem?
  3. Kötött-e a Fidesz-kormány 2010 október 19-én együttműködési megállapodást a Soros György által létrehozott és finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvánnyal, vagy sem?
  4. Bármilyen egyéb témában történt-e egyeztetés vagy megállapodás Orbán és Soros között?

A Liberálisok ezeket a kérdéseket eljuttatják a miniszterelnöknek, és közadat-igénylésben kérik ki a találkozóról készült feljegyzéseket. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Fidesz az adófizetők pénzéből gyűlöletkampányt folytat Soros György ellen, aki milliárdokkal támogatta Magyarország  európai integrációját. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Orbán-kormány Európa ellen hangolja az országot és a Fidesz hazugságra épülő kampányüzeneti harsogja. Az a célunk, hogy leleplezzük a Fidesz Soros-ellenes uszítását, ezért az ország minden szegletébe el fogjuk juttatni az Orbán-Soros-találkozóról készült fényképet.

 

Miközben Orbán Viktor azzal riogat, hogy Soros bevándorláspárti emberei akarják átvenni az uralmat Európa felett, Orbán Viktor a kétharmados győzelme után fogadta a hivatalában Soros Györgyöt az iszapkatasztrófa miatt, hogy a kármentésre egymillió dollárt fogadjon el az üzletembertől. Szeretném tudni, hogy Orbán valóban elfogadta-e az összeget Sorostól, és ha igen, mire költötték. Ha igen, ki valójában "Soros embere" : Juncker vagy Orbán?

Közzétette: Bősz Anett – 2019. március 4., hétfő

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók