Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 július
2015
HÍR
539 látogató

Bősz Anett nyílt levele Pelczné Gáll Ildikóhoz, a Fidesz Női tagozatának elnökéhez

Kedves Pelczné Gáll Ildikó!

A híradások tele vannak azzal, hogy a kormány politikusai Magyarországról ,,lementek” Tusványosra. Én Németh Zsolttal ellentétben máshogy fogalmaznék.  Nem lementek, hanem lesüllyedtek. Egy olyan szintre, amiről azt gondolom, nekünk, nőknek, politikusoknak érdemes váltanunk pár szót.

Mert amint látjuk, fenemód jól érzik magukat a kormány politikusai Tusványoson. Mókáznak, viccelődnek, amúgy legényesen odamondogatnak, csipkelődnek. Mint amikor a jobbikosok a sarokba dobják a kiskutyákat a cukiságkampány után, s vedlenek át fekete egyenruhákba, úgy bújtak ki öltönyeikből, és mutatták meg a Fidesz macsói Tusványoson hímsoviniszta énjüket.

Ezek a magyar legények, akik magukat macsónak, tökösnek képzelik, azzal villognak hallgatóságuknak, hogy ,,a nő nem ember”, és hogy ,,van az asszony és van az ember” és hogy a férfiak és a nők nem egyformák, mindenkinek megvan a maga feladata. Aztán egyikük még be is szól annak a nőnek, akinek ez nem tetszik. Mert az asszonyszemélynek (nem ember) tudnia kell, hol a helye, meddig jártathatja a száját, meg különben is az asszony verve jó …

Kedves Ildikó!

Ti ezt hagyjátok? Ti ezt tűritek? Te, a párt női tagozatának vezetőjeként elnézed, szó nélkül hagyod, hogy a párttársaid alázzák a nőket, s olykor még oda is csapjanak? Neked nincs egy szavad sem Németh Zsolthoz, Deutsch Tamáshoz, vagy Tasó Lászlóhoz, Buday Gyulához, Tarlós Istvánhoz és még sajnos sorolhatnám a neveket… Vagy Veletek már megtanították ezek a férfiak, hol a helyetek, mi a feladatotok? Mert azt látjuk, hogy a kormánypártban a nőkből nem lehetnek vezető tisztségviselők. De ugye a pártmunkátok nem abból áll, hogy kávét főztök és lesitek az urak és parancsolók kívánságait?

Kedves Ildikó!

Én egyrészt aggódom értetetek, fideszes nőkért, mert férfikollégáid elszólásai, beszólásai alapján talán jogosan gondolhatom, hogy pártotokban nincs nemi egyenjogúság. És aggódom társadalmunk valamennyi nőjéért, hiszen ahol a kormányzat így vélekedik rólunk, nőkről, ott egyikünk sem várhat semmi jót.
És végül engedd meg, hogy a Fidesz Női Tagozatának alapüzenetéből idézzek: ,,Csak együtt, közösen; nemtől, kortól, nemzetiségi-, etnikai-, és vallási hovatartozástól függetlenül tudjuk visszaadni az embereknek a demokráciába és a demokratikus intézményrendszerekbe vetett hitét.”
Én ezzel a mondattal egyetértek és én eszerint is dolgozom politikusként. És Te?

Üdvözlettel: Bősz Anett, Magyar Liberális Párt, ügyvivő

 

 

Hozzászólás


Leave a Reply01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók