Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

29 március
2018
HÍR
432 látogató

Bősz Anett: Lázár János távozzon a közéletből!

A mai napon tett kijelentése alapján a Miniszterelnökséget vezető miniszter méltatlanná vált minden közéleti pozíció betöltésére. Az Európai Unió tagországában, schengeni határőrként, egy színes, sok kisebbséget tömörítő társadalom választott tisztségviselője nem teheti meg, hogy az egyik kisebbség ellen a másik kisebbségre való hivatkozással uszít. Ne legyenek illúzióink, amit Lázár János tesz, az közönséges uszítás.

A magyar kormány menekültkérdéssel kapcsolatos viselkedése kimeríti a politikai szélsőségesek minden eszköztárát. A kék plakátokon folytatott gyűlöletkampány, a bujtatott zsidózás, a segítségünket kérő menekültek összemosása egy pórul járt történelmi kisebbséggel, valamint a magyar társadalom hiszterizálása ellenére 2300 menekült befogadása egyértelműen mutatja, hogy az Orbán-kormány nem pusztán Európába nem való, de a szélsőséges nacionalista gondolatok ébresztését mérhetetlen cinizmussal vegyítette, és ezzel minden irányban becsapta a magyar társadalmat.

A kirekesztő szemlélet teremt olyan országot, amely képtelen az integrációra, nem a kisebbségek! A szerencsétlenül járt kisebbségek integrációja, a társadalmi kohézió megteremtése, a középosztályosodás, a cigányság nyomorban élő többségének felemelése az egész magyar társadalom közös feladata. Amennyiben egy hivatalban lévő miniszter ez ellen kíván dolgozni, távoznia kell a közéletből!

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok ügyvivője

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók